Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katee36 kérdése:

Szeretnék gyereket, de a párom nem, később sem. Mire számíthatok tőle?

Figyelt kérdés
Szeretnék gyereket, de a párom nem se most sem később. 25 éves vagyok ő 28. Régen úgy terveztem, hogy mostanra már meglesz a kicsi, és 27 éves koromra a második. Ennek ellenére, ha a párommal maradok sosem lesz, mert ő nem akar, mert ilyen világra nem kell gyerek. Mondtam oké akkor kutya vagy macska. Azt mondta majd, ha nagyobb lakásba tudunk költözni, hát megtörtént, de mivel nem földszinten lakunk macska kilőve, a kutyának meg nem való lakás, nem mintha macskának az lenne. 9 éve vagyunk együtt 3 éve együtt élünk,én kezdek ebbe belefáradni. Új munkahelyem van és ráadásul attól tartok tetszik a kollégám. Mondjuk vakságot nem fogadtam, de ebben a helyzetben sokat gondolok arra, mi lenne ha megpróbálnék élni és arra gondolni mit szeretnék én? Csak mindezt vele szerettem volna. Jah lagzi is kilőve.
2015. nov. 30. 14:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagy neki fontos egyáltalán.

Kompromisszum készség 0. Gondolom tőled elvárja, hogy hozzá igazodj.

Miről beszélünk????

2015. nov. 30. 14:14
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elegge jol latod hogy ez egy zsakutca. Gondold vegig komolyan hogy te mit szeretnel az elettol, es ha a mostani parod mellett ez lehetetlen, akkor lepj, mielobb.

El lehet lebecolni igy meg akar 10 evet is, csak akkor mar 35 eves leszel...

2015. nov. 30. 14:15
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem egyeznek a jovorol valo elkepzeleseitek, igenyeitek, miert vagytok egyutt?

Kesz vagy arra, hogy feladd erte ezeket az almaidat? A leirasodbol itelve nem, ugyhogy nem ertem, miert vesztegeted tovabb az idod..

Tole nem varhatod el, hogy valtoztasson a velemenyen, feladja a sajat vagyait, mint ahogy o sem varhatja el toled. Egesz egyszeruen nem egymas mellett lenne a helyetek, ha ilyen fontos dolgokban nem tudtok megegyezni.

2015. nov. 30. 14:18
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
És akkor miért is vagy ilyen emberrel?
2015. nov. 30. 14:19
 5/27 anonim ***** válasza:
97%

Lagzik kilőve, kutya se, macska se, gyerek se és mindig, mindig csak az okoskodás, a kifogások és az ürügyek.

Azon kívül, hogy egy egoista alaknak vagy az ingyencselédje és az ingyenlukja (már megbocsáss a keresetlen szavakért), mi a francokat keresel mellette? Jó mártírkodni? Mert ha nem, te is nagyon jól tudod a megoldást: lapát neki. Azonnal.

2015. nov. 30. 14:20
 6/27 anonim válasza:
94%

Ha nem akar gyereket és te igen akkor szerintem nincs miről beszélni.

Ha vele maradsz akkor csak tovább húzod a időt.

Amúgy meg mindenekelőtt ülj le vele és beszéljétek át ezt a dolgot.

Az én férjem is azt mondta folyamatosan, hogy neki nem lesz soha gyereke... Most itt játszik a 4 éves kislányával, és engem macerál, hogy szeretne még egy gyerkőcöt.

2015. nov. 30. 14:21
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

kompromisszum nulla.

így nincs esély a jövőre

2015. nov. 30. 14:23
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem akar gyereket, te igen. Nem azonosak az elképzeléseitek. Ha vele maradsz, mid lesz? semmi, amit szeretnél, megéri így? Nem ilyen jövőt akarsz.

Menj, keress egy olyat, akivel van közös jövőtök.

2015. nov. 30. 14:26
 9/27 anonim válasza:
50%
Ő úgy akar élni mint a 18.században. Csak ülni és nézni egymást
2015. nov. 30. 14:29
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar se gyereket, se kutyát, se macskát, se lagzit. Nagyon eltérnek a jövőre vonatkozó elképzeléseitek. Ha te szeretnéd a felsorolt dolgokat, ő meg nem, akkor nincs értelme egymás idejét pazarolnotok. Eleget vártál így is a nagy semmire. Mert ez a valami, ami köztetek van, az a nagy semmi.

De nem is, mert neki van barátnője (te), ezáltal van rend körülötte, tisztaság, étel az asztalon, meg esti ingyom-bingyom. Te egy kellék vagy az életében.

Nem is csodálom, ha megtetszett egy kollégád. Ilyen nihil környezetben alapvetően kifelé kacsint az ember.

Hát jól megfogalmaztad, és személy szerint ezt is javasolnám: próbálj meg élni és találj egy olyan pasit, akivel meg lehet valósítani a családra vonatkozó álmaidat. Nehogy már 25 évesen lemondj erről. Még fiatal vagy, elment pár éved, de sebaj, előtted az egész élet.

2015. nov. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!