Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dobhatnám fel a szexet?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt a párommal és sosem gondoltam volna, h egyszer majd a szex lesz a "kényes" téma köztünk... 1 hónapja kezdődött az egész dolog,azaz 1 hónapja kezdtem el észrevenni a változást: A szexek heti 1x-i alkalommá váltak, amik 10 perces időt vettek igénybe. Vagy ideges volt, vagy fáradt... MINDIG valami kifogást tudott találni arra, h miért ilyen "szegényesek" az együttléteink. 2 hét után a tudtára adtam, h ezen szeretnék változtatni, mert nekem ez nem felel meg, ráadásul úgy érzem, mintha kötelességből csinálná az egészet, mert olyan gyorsan lerendezi. Semmi előjáték, hanem éppen, h elkezd simogatni és rögtön a közepébe, viszont én még be sem indultam és ilyenkor fájnak az együttléteink. Ezt nem 1x mondtam neki. Tegnap este ugyan így történt az egész. Még a ma is érzem a fájdalmat... Mondtam neki, amire azt válaszolta MEGINT, h változtatni fog rajta,de h nem tehet róla, mert annyira beindítom, h türelmetlen. Magamból kiindulva, ha én nagyon beindulok a másikra akkor az egész együttlétet szeretném tovább elhúzni (több előjátékkal, vagy kezdetben csak simogatással), nem rögtön le a bugyi és mehet a dolog.. Már az is megfordult a fejemben, h van valakije és ezért erőlteti ezt, mert a kapcsolatunk elején semmi gond nem volt a szexel...Vagy h velem van valami gond (erre azt válaszolta, h velem nincs semmi baj). Már mindent bevetettem, h kicsit jobban felpörgessem és semmi... Nagyon félek, h esetleg megint megcsalnak...mit tegyek? 26/L,28/F2015. nov. 29. 19:15
2/12 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkodtam ezen, csak nincs hova mert az ágy nem olyan :D :D :D :D
2015. nov. 29. 19:19
3/12 anonim válasza:
Izgasd fel nagyon úgy, hogy egy székhez kötözöd és hagyd Ott :D had Legyen neki is rossz picit.
Vagy várd valamilyen szexis ruciban ;)
4/12 A kérdező kommentje:
Az, h én másszak rá és én kényeztessem, az mindig meg volt, amibe szinten bele lehet unni, ha sosem kapod vissza :) A szexi rucis trükköt is már bevetettem, semmi... Komolyan, szinte mindent! Ezért merült fel bennem a kérdés, h hűséges-e egyáltalán...
2015. nov. 29. 19:26
5/12 anonim válasza:
Juj pedig az ágyas jó lenne :(
És ha csak úgy random bemész amikor fürdik / tusol (persze meztelenül mész be ) :D egy jó kis közös szexes zuhi fürcsi?
6/12 A kérdező kommentje:
Hihetetlennek tűnik, de már ezen is túl vagyunk... :(
2015. nov. 29. 19:32
7/12 anonim válasza:
J nemtudom akkor :c milyen fickó az ilyen 😅 én a két kezemet 👋👋 összetenném a helyében, ezt vele kell megbeszélned hogy neked kevés ez :(
8/12 anonim válasza:
Nem szeret már. Az aki szeret, azaz tisztel, az nem durrr bele a közepébe fájdalommal!!!
Sajnálom.
Privátban folyt.
9/12 A kérdező kommentje:
Komolyan már nem tudom, h mit gondoljak :( kétségbe vagyok esve és magamat hibáztatom :/
2015. nov. 29. 19:42
10/12 anonim válasza:
Te tudod h van e neki vki vagy sem ! Te ismered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!