Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy pasi nem kívánja a szexet?
A párommal 4 éve vagyunk együtt.
Együtt is élünk.
Hetente 1-szer vagy kéthetente van szex.
Ritkán van, hogy többször.
Folyamatosan fáradt, a tv előtt is nagyon hamar elalszik.
Én megértem őt, de azért remélem ez csak egy ilyen időszak, mert bár türelmes vagyok, de féltem a kapcsolat jövőjét. Mert ha ez van most, akkor mi lesz a későbbi években?
mit dolgozik?
volt valami változás ami ezt hozta, vagy egyik napról a másikra jött? (gondolok itt új munkahelyre, munkahelyen változás, új állat......)
22F
Fizikai munkát végez. Ha belegondolok az elejétől kezdve nem volt az a "nagy étvágyú" ilyen téren.
De a heti 3 megvolt.
Kb. 2 éve van ez hogy heti 1-2 alkalomra csökkent.
Mostanában meg még kevesebb.
Már többször beszéltem vele erről, hogy mi a gond, és ,hogy változtatni kellene.
Ígéri folyamatosan, hogy változtat, és hogy szeret, nem akar elveszíteni...de változás akkor se sok történik sajna.
Nem azt kérem tőle, hogy mindennap legyen,megelégednék én a heti 2-vel.
Mindenkinek lehetnek fáradtabb, esetleg stresszesebb időszakai, ezeket meg kell érteni, meg alkalmazkodni.
De ha hosszabb időn át ez fennáll, akkor az szerintem nem tesz jót a kapcsolatnak.
Hisz még fiatalok vagyunk 30 és 34 évesek.
Csak a fáradtságra hivatkozik, de látni is rajta mindig, hogy fáradt.
Ezért is vagyok megértő és türelmes, de hétvégenként is ez a helyzet.
Vagy amikor kicsit kevesebb a munka.
Mindenki ilyen aszexuális töketlen itt?
Baromi kevés, 15 év után is naponta kívántam a párom; 14 órákat dolgozok, rohadtul elfáradok, de most is naponta kívánom. Ha egész nap együtt vagyunk (pl. hétvége), akkor 2-5 szex mindig van.
Eleve nem is ülök le a TV elé, a párommal vagyok, nem fogok egy együttlét helyett agymosást bámulni. Istenem, milyen emberek vannak :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!