Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, ha egy pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy pasi nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt.

Együtt is élünk.

Hetente 1-szer vagy kéthetente van szex.

Ritkán van, hogy többször.

Folyamatosan fáradt, a tv előtt is nagyon hamar elalszik.

Én megértem őt, de azért remélem ez csak egy ilyen időszak, mert bár türelmes vagyok, de féltem a kapcsolat jövőjét. Mert ha ez van most, akkor mi lesz a későbbi években?

2015. nov. 27. 08:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A lustaság már nekem is eszembe jutott.
2015. nov. 27. 10:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Nálunk havi 1x van. Vagy 2 havonta 1x. Az elején sem voltunk nyulak...de ez évek óta beállt erre a szintre. Nekem ezzel az ég világon semmi bajom. Miért nem elég neked a heti 1? Attól félsz már szeret, mert nem akar heti 3x szexelni? Nincs elég önbizalmad, csak akkor ha ha sűrűn döntenek meg? Valami lelki problémák állnak a háttérben. Célszerű lenne inkább ezeket rendbe tenned. Más lenne a helyzet, ha ez új keletű dolog lenne. Tehát ha eddig napi szinten rád mozdult, aztán hirtelen elállt. De mint mondod, sosem volt nagyétkű........
2015. nov. 27. 11:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem kell hüledezni, nem lehet mindenki csalfa puffancs, hogy kívánja a párja, ez van. Jobb mint a semmi.
2015. nov. 27. 11:13
 14/23 anonim ***** válasza:

#12:

Egy egészséges, normális hormonműködésű ember minimum 2-3 naponta kívánja a szexet :-P , de inkább többször.

2015. nov. 27. 12:39
 15/23 anonim ***** válasza:

14!

Ki szerint? Én nem tudok semmiféle egészségügyi előírásról, miszerint az a normális hormonszinttel rendelkező egyed,aki 2 naponta görcsölni kezd szexért. ;)

2015. nov. 27. 13:24
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

#15:

Tudod a világ nem csak abból áll, amit te ismersz belőle. Elárulom - mert én ilyen kis rendes vagyok -, hogy rengeteg dolog létezik a világban, ami annak ellenére létezik, hogy te nem tudsz róla.

A témával kapcsolatban pedig az endokrinológia címszó alatt keresgélj.

Plusz egy kis segítség, a libidó csökkenés hormonális gyökereire:

- Pajzsmirigy alulműködés

- Prolaktin túltermelődés

- Alacsony tesztoszteron és ösztrogén szint

- Mellékvese gyengén teljesít

Egyébként meg a témában rengeteg statisztika van, keresgélj rá nyugodtan, én most nem fogok, illetve van néhány lementve, abból emelek ki neked:

"... a vágyak tükrében heti négy-öt szeretkezés lenne az ideális, a legtöbb pár valójában csak heti két-három alkalommal szeretkezik ..."

"... tudományos kutatásokból az derült ki, hogy azoknak a nőknek, akik hetente minimum egyszer élnek szexuális életet, rendszeres a menstruációjuk. Heti két alkalom már az immunrendszerre is jó hatással van, három szeretkezés pedig az alak megőrzésében is segíthet. A babavárás szempontjából a szakemberek szerint háromnaponta ideális az ágyba bújás, hiszen ennyi idő alatt termelődik a fogamzáshoz szükséges mennyiségű hímivarsejt a férfi szervezetében."

2015. nov. 27. 13:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen volt az exem. Évek múltán teljesen megszűnt a szex, ha nagy ritkán volt (évente egyszer) az is olyan, hogy inkább ne lett volna. Én mondtam, hogy nekem lenne igényem, ígérte, hogy változik.. Még kevesebb lett.

A mostani párommal naponta 2-3 menet van, ha fáradtak vagy stresszesek vagyunk akkor is, és minőségileg is összehasonlíthatatlanul jobb.

2015. nov. 27. 14:00
 18/23 anonim ***** válasza:
46%

16!

:D Nálam jobban senki nem tudja... Éppen ezért nem hiszek semmiféle kutatóknak, tudománynak, orvosnak. Mert 90%-uk egész egyszerűen nem igaz. Hazugság. Népbutítás. Hül.yeség. Eleve, kik ők, hogy tudhatnák a tutit? Nem istenek...ugyanolyan emberke, mint a Pista vagy a Jóska. Tehát honnan tudhatná bárki is, mi az igaz? Mi a normális? Mi hogy jó? szerintem ezt mindenki el tudja magának dönteni. És ez a lényeg. Hogy ne a tudomány vagy a társadalom által kreált "normális" jelzőt vegyük alapul. Nincs értelme. Bekategorizálásnak jó. De mivel különbözőek vagyunk..és nem futószalagon készülünk....így eltérések vannak köztünk. És ez így van rendjén. Mondjuk neked a 2 napi 1 a "normális". Nekem meg nem. Nekem a havi 1x. No? Most kinél van az igazság? Szerintem mindkettőnknél. Nem? Mitől lenne "normálisabb a napi szex,mint a havi? Ezt nekem sem te, se a miniszter, sem az atyaúristen nem fogjátok bemagyarázni...mert tudom, hogy ba.romság. ;)

2015. nov. 27. 15:38
 19/23 anonim ***** válasza:

#18:

A szemellenzősség nem magyarázat :-P

Ha szexuálpszichológusok, évtizedes praxisukból több ezer ember szexuális szokásait és igényeit elemzik, az azért elég reprezentatív :-P Nem ülnek a kis foteljukban és "kitalálják" ezeket és megmondják a tutit, hanem valós, hús vér emberek igényeit és szokásait mérik fel.

Persze te mondhatod rá, hogy nem ... Kb. annyi az értelme az érvelésednek, mintha én azt bizonygatnám, hogy a föld lapos, mert én úgy gondolom :-D

És igen van olyan is mint te, csak az a nem a többség. A normalitás viszonyítás kérdése. Tehát ha ezen felmérések alapján az emberek kb. 70%-a még hosszú kapcsolatban is minimum hetente egyszer szexel, akkor te a havi szexeddel a nem normális kisebbséghez tartozol. Hidd el, ha végigmész az utcán és ránézel az emberekre, azoknak a háromnegyed része legalább 2-3 naponta szexel :-P

A másik kérdés, hogy te magadból indulsz ki. Én pedig az én privát véleményem mellé odateszem azt a jó három tucat partnert, akihez közöm volt már életemben. Ezek között voltak komolyabb, hosszabb kapcsolatok, hosszabb szeretői viszonyok, dugópajtik, stb. Mindegyik igényelte a szexet, legalább a statisztikának megfelelő intenzitással ;-)

2015. nov. 27. 16:01
 20/23 anonim ***** válasza:
63%

Normális. Gyűlölöm ezt a szót. Birka feelingje van. Pff. Nem szeretem a csordaszellemet. Engem nem érdekel semmiféle pszichomókus, agyturkász, kutató vagy doktor elemzése. Én úgy élek, ahogy NEKEM jólesik. Senki nem mondhat meg semmit...még azt sem, hogy mi a tuti..majd én azt eldöntöm. :) Igen, mindenki a tapasztalatiból indul ki. Hála égnek nekem nem volt dugópajtim...sem egy éjszakás numerám...de még csak 2 szexuális partnerem sem a 30 életévem alatt... Biztosan ezért nem vagyok "normális". :D (bár van egy olyan érzésem,hogy amit manapság "normálisnak" neveznek...az minden, csak pont nemnormális. Önmagából kifordult, torz világban, torz emberek közt,torz társadalomban élünk...és most pont az ilyen emberek akarják megmondani mi a fa.sza és mi nem? Ohh ugyan...)

Véleményem szerint NINCS olyan, hogy ez normális...az meg nem. Főleg nem ilyen bagatel témában, hogy kinek mi a "normális" mennyiség szex terén.... Az megint más kérdés, hogy a gyilkosság normális-e vagy sem. Mert ugye nyilván nem. Ott azért egyértelműen lehet határt húzni. De ebben a szex témában nem. Az emberek 80%-a nem szexel minden nap. De még csak minden másnap sem. Ki ezért, ki azért. Mindegy. Akkor az emberiség 80%-a nem normális? Hormonzavaros? vagy csak simán hibbant? :D Mármint az általános közfelfogás szerint...

2015. nov. 27. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!