Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi mindíg csak a szexért kívánja meg a nőt?
"a férfiak akármennyire is szerelmesek csak (érdekből) szexuális vágyainak kielégítése érdekében lép párkapcsolatba a nővel, illetve a szerelmet és a szexuális gondolatokat nem tudja szétválasztani."
ezt honnan vetted?
igaz hogy van a férfiak egy része (köztük én is) akik szex nélkül nem bírják és (szinte) bármit megtesznek hogy
lefeküdjenek valakivel, de szét lehet választani a a két dolgot, és mindig sokkal jobb azzal lefeküdni azzal akit szeretsz, (és nem a kapcsolat első napján egyből azzal indítani) mint simán szükségleteket kielégíteni valakivel
teljesen más az mikor szeretsz valakit , mint amikor valakivel le akarsz feküdni...de teljesen úgysem fogod érteni mert nem pasi vagy..
A _pasi_ igen.
A _fiú/férfi_ nem.
ezek olyan baromságok, kezdem érteni, hogy a párom miért rág be az ilyen leáltalánosító oldalakra...:)
logika.... :/
"illetve a szerelmet és a szexuális gondolatokat nem tudja szétválasztani"
Ez igaz. Ez nem azt jelenti, hogy szerelmesen nem jobb nekik! Sokszor beszéltem férfiakkal erről a témáról, és míg nekem, mint nőnek alap, hogy más a szerelem, és a más a szexuális vágy, addig náluk ez a kettő nem különül el - ők maguk is mondták.
Például a szerető kérdésében...
De azzal én se értek egyet, hogy szex miatt lép kapcsolatra egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!