Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is akarják a szexet, vagy csak hagyják a pasinak?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 16:26
1/17 anonim válasza:
Jesszus, miért ne akarnánk?
Ugyanúgy emberből vagyunk, és ha a párunkkal jó szeretkezni, akkor akarjuk. Ha nem jó, azt meg meg kell oldani közösen vagy végső esetben külön.
2/17 anonim válasza:
Mit mondasz?
Mondd, hogy csak félreolvastam, szépen kérlek.
:D
3/17 anonim válasza:
Majd meglátod negyven felett, nem is fogod győzni. :-) 40+F
4/17 anonim válasza:
Hát, én épp most keveredtem vitába két kérdéssel odébb, ahol férfiak(?) bizonygatták egymásnak, hogy azok a nők, akik velük lefeküdtek, azok mind valami egyéb okból tették, vagy egy pohár italért, vagy csak az ő megtévesztett, szerencsétlen áldozatuk, és egynek sem jutott eszébe, hogy a nő azért fekszenek le férfiakkal, mert akarják, kívánják, élvezik a szexet.
Mondjuk aki valaha, csak egyetlen egyszer is okozott orgazmust egy nőnek, az nem így gondolja.
5/17 anonim válasza:
Vannak olyan nők is, akik nem élvezik, csak "szükséges" dolognak tartják, meg olyanok is, akik jobban kívánják, mint a férfiak többsége. És a kettő között még rengeteg árnyalat létezik.
6/17 anonim válasza:
Emberek vagyunk, nem kutyák. De azért köszi.
7/17 anonim válasza:
Szerintem egy nőnek még fontosabb is mint a férfinak!(legalábbis a jó szex)
9/17 anonim válasza:
Velem mindig akarták eddig, hehe. Sőt, megerőszakoltak, amikor alkalmuk volt rá.
10/17 anonim válasza:
Tőlem mindig csak azt akarják :-(
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!