Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki "csak" megbaszni akar. Senkit sem érdekel, h ki vagyok igaziból. Ez miért van?
szard le, találsz majd normálisabbat. Én 5 éve nem találok olyan lányt, aki képes normálisan viselkedni, nem átverni, nem kihasználni, és nem padlóra tenni 5-6 hónap után. Majd.. egyszer..
19F
hmm...msn cím? szívesen megismernélek mint "belső" oldaladat is:)
várom az msn címet:D
Ne lepődj meg, sokan fognak még próbálkozni.
Te választásod, hogy r*banc leszel-e vagy nem. Ha nem, akkor pár év múlva találkozol majd értelmesebb emberekkel is, nyugi.
Cseréljünk, én örülnék neki, mert engem meg mindegyik lesz@r :D Te pedig még válogatni is tudsz, fel a fejjel ;)
L/17
Én neked annyit üzennék kérdező, hogy az emberekbe nem lehet bele látni hogy pontosan ki, milyen, lehet valakinek menő, vagány stílusa és öltözködése, de az még nem teljesen biztos hogy egy szexmániás akárki, vagy fordítva is lehet. Szóval, gondolom érted. Amúgy az emberek nagy részét nem értem, ha nekem nagyon tetszene egy lány, pont az hogy megismerni szeretném az egész lelkivilágát, nem az hogy megizélni és kész. Oké, az egy normális dolog ha egy szép lány sok fiúnak tetszik, de az hogy mért csak meg*aszni akarják, az számomra is teljesen érthetetlen.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!