Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki "csak" megbaszni akar. Senkit sem érdekel, h ki vagyok igaziból. Ez miért van?
Én azon a véleményen vagyok, hogy számít a külső, de azért nem mindegy, hogy mennyire. Az a baj, hogy manapság felborult az értékrend, és 14 évesen mindenki csak dugni akar. Hidd el fogsz találni hozzád illő srácot. Én is szeretem, ha egy lány szép, de elsősorban inkább szeretetre vágynék, nem pedig arra h dugjak. Lehet h ez sokak szemében elég degradált felfogás, de szerintem így lenne a normális. Csak annyit tudsz tenni hogy megválogatod, kivel barátkozol. Aki már az elején ilyen szöveggel égeti le magát, azt hagyd a francba. Van sok normális srác, regényt írhatnék róla, de csak annyit mondok h ne az "alfahímek" között keresd. Bár feltételezem eddig se így tetted, de azért megjegyeztem. :)
Szóval fel a fejjel! :)
18/F
kedves 17:14!:)
köszönöm szépen:) nagyon jólesett és igazad van, az lenne a normális ha szeretetre és nem szexre vágynának elsősorban:) nemszokásom "alfahímekkel" barátkozni, az nem az én műfajom...
Nézd a jobb oldalát a dologknak, sokkal nagyobb lehetőséged van szelektálni, mintha nem néznél ki ilyen jól. Még csak 14 vagy, rengeteg időd van megtanulni, kiismerni, hogy melyik srác akar csak megdugni, és melyiket érdekled igazán.
Aztán az is fontos, hogy ne öltözz kihívóan, mert az ront a helyzeten. Szóval csak szépen szolid cuccokat vegyél fel.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!