Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényem eltávolodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem eltávolodott tőlem. Hogyan hozhatnánk rendbe?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben gyakran megesett, hogy keveset tudtunk együtt lenni, leginkább a munka miatt. Volt hogy 7 napból 7et dolgozott, maszekolt, jót akart, hogy több legyen a pénz. Ez oké. Az én munkám is elég necces volt mostanában, mindig délutános voltam, tehát mire ő hazaért, én már nem voltam itthon, tehát reggel 20perc együttlét, aztán este kb. megint ennyi. Elmúlt egy hétben éreztem, hogy valami nem oké vele, ugyanis munka közben szoktunk telózni és olyan másnak tűnt a hangja, olyan távolinak. Rákérdeztem, azt mondta nincs baj. De én éreztem továbbra is, hogy nem olyan mint szokott lenni. Aztán ma reggel kipattant a dolog. Azt mondta, hogy nem tudja miért, de eltávolodott, lehet nem szeret már annyira, de nem akar elhagyni, rendbe szeretné hozni a dolgokat. Én mondtam neki, hogy én nem szoktam javítani ami nem működik, hanem eldobom, de ezt most én is helyre akarom hozni, mert nagyon szeretem. Aztán azt mondta, hogy amikor meghallotta a "nem működik, eldobom" kijelentésemet, rögtön gombóc lett a torkában és bekönnyezett a szeme, és hogy ez ráébresztette arra, hogy mennyire szeret. Mondta hogy örül, hogy megbeszéltük, már jobban érzi magát, mert ez eddig nyomasztotta. Utána szép jó volt minden, nagyon szeret, sokszor elmondta, láttam az arcán is, hogy tényleg jó minden, majd elment dolgozni. Nemrég felhívtam, tényleg hallottam a hangján, hogy már nem olyan lehangolt, távoli. Mondtam neki, hogy holnapra kérek szabit, azt mondja már akkor mára is kérjek, de mondtam, hogy nem szóltam időben, csak holnapra tudok. Akkor végülis örülne ha itthon lennék vele, ugyanis délutános vagyok a héten is, már 3.hete. Szerintem ez is betett. Ja meg kérdeztem tőle, hogy szeret-e, azt mondja aha persze. Hát ez megint fura volt azért. Hogy lehetne megint olyan mint régen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?

Bocsi, hogy hosszú lett.

Egyébként egy éve vagyunk együtt, kb. majdnem azóta együtt is élünk, 2 hónapja kérte meg a kezem, huszonévesek vagyunk.

Köszi, aki ír!

2015. nov. 26. 09:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9es válaszoló: tudom, hogy durva kijelentés volt, csak a reakciójára voltam kíváncsi. Hülyeség volt, már akkor megbántam amikor kimondtam.
2015. nov. 26. 10:33
 12/25 A kérdező kommentje:
első válaszoló: azért nem kell általánosítani, és minden nőt egy kalap alá venni. Szerintem te tárgyként kezeled a nőket már csak abból kiindulva, hogy neked a magánéletről egyből a szex jutott eszedbe, márpedig nem csak arról szól az egész.
2015. nov. 26. 10:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz veletek,a kapcsolatotokkal,ha adódik majd még olyan élethelyzet,hogy keveset tudtok együtt kenni? Én értem,amit írsz,hogy most ennek a rossz időszaknak vége lesz. De ha még lesz ilyen időszak? Szerintem egy valóban jó kapcsolatot egy egyszeri ilyen probléma nem tehetne tönkre. Ezt felfoghatjátok egy tesztnek is a sorstól. Ő már az első akadálynál megbukott.
2015. nov. 26. 10:38
 14/25 anonim ***** válasza:

>Én mondtam neki, hogy én nem szoktam javítani ami nem működik, hanem eldobom

LOL, kiváló riposzt, nem csodálom, hogy megijedt. Kérlek, ne mondj ilyet többet, ez borzasztó.

Amúgy jó, hogy őszintén emgbeszéltétek, ezentúl is tegyétek ezt! Szerintem ez még nem veszett ügy, meg tudjátok javítani a dolgokat, csak valahogy töltsetek több időt együtt, legyen több az intimitás, összebújás, közös program, persze a lehetőségekhez mérten.

Szerintem felesleges kérdezgetni, hogy szeret-e a másik. Persze, hogy szeret, nem kell szajkózni, "felelősségre vonni".

2015. nov. 26. 10:39
 15/25 A kérdező kommentje:
10es: miért is gondolod, hogy puhap*cs?
2015. nov. 26. 10:39
 16/25 A kérdező kommentje:
már kivagyok, nem akarok agyalni, meg hogy mi lesz, megpróbáljuk jól csinálni a dolgokat, ahogy csak lehet, aztán majd kiderül mit hoz az élet. Lehet rosszat, lehet jót.
2015. nov. 26. 10:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korainak érzem ezt alig 1 év együttlét után... pláne 2 hónap jegyesség után! 2 hónapja még úgy érezte, hogy veled szeretné leélni az életét, és most meg máris válságban vagytok, csak mert kb 3 hétig különböző műszakban kellett dolgozni járni? Ugyan már! Ehhez nagyon friss még a kapcsolatotok, és ha már most ilyen gondok vannak, nem tudom, így belefér-e még a 2. évforduló... tényleg nem rosszból, van ilyen sajnos, hogy nem elég erős egy kapcsolat, és akkor már inkább derüljön ki időben, de sajnálom, hogy alig 1 év után máris ilyen gondok adódtak.
2015. nov. 26. 12:02
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Mi 5 éve vagyunk együtt, a párom reggel 5-kor megy el itthonról és este 8 körül ér haza, annyira sok a túlóra odabent. Én idén végeztem a fősulin ápolás és betegellátás szakon, azóta ápolónőként dolgozom - gondolom, senkinek sem kell bemutatni az ottani 12 órás kórházi műszakokat... ráadásul mi ezt nem 2 hete csináljuk, hanem 6 hónapja, már június eleje óta (akkor végeztem a sulival, azóta dolgozom én is). Januártól elvileg mindketten munkahelyet váltunk, de az elmúlt fél évben végig kitartottunk egymás mellett és soha, egy pillanatra sem ingott meg a kapcsolatunk vagy az egymás iránti érzéseink. Nálatok 1 év után gondok vannak, holott ott még javában tartani szokott a rózsaszín köd, az álomvilág meg az "örökkön-örökké". Mennyire gondolta komolyan a vőlegényed ezt az eljegyzést, ha alig 2 hónappal a lánykérés után már azon agonizál, hogy eltávolodott, és azt se tudja, szeret-e még téged? Persze, most megijedt, hogy egyedül marad, de szerintem ez a srác komolytalan. Nem a munkával van itt a gond, arra csak rá lett fogva... a probléma gyökere ennél sokkal mélyebben van!
2015. nov. 26. 12:08
 19/25 A kérdező kommentje:
ha csak ráfogta a munkára, és vmilyen mélyebb probléma van, akkor mi az? Lehet nem is szeret igazán. Elvileg a szerelem legyőz minden akadályt.
2015. nov. 26. 12:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy sánta ez a dolog. Egy éve vagytok együtt, két hónapja vagytok jegyesek. Ennyi idő után még bőven boldognak, szárnyalónak, rózsaszín ködösnek kellene lennie egy kapcsolatnak. Ti viszont pár hét után, amikor is a munka miatt alig találkoztok, máris egy "válság"-ot éltek át?

Az én szerény véleményem az, hogy huszonévesen, egy év kapcsolat után még élni kellene bele a világba, utazgatni, kirándulni, szimplán csak boldognak lenni, élvezni a kapcsolatot, egymást. Ti meg rohantok, alig vagytok együtt, már jegyesek vagytok, pedig ez az idő sok esetben még arra sem elég, hogy megismerjétek egymást. Veletek is ez történik. Oké, hogy szeretitek egymást, de nem ismeritek egymást. Különben három hét "alig találkozunk" után nem lennétek válsághelyzetben, meg nem merülne fel az a kérdés, hogy "hogy lehetne megint olyan, mint régen".

Hát szerintem az van, hogy monotonná, talán unalmassá vált a kapcsolatotok, megülte az egészet a munka, meg a maszekolás, meg az időhiány és nincs időtök egymással foglalkozni. Talán a túl gyorsan történt jegyesség is lehet az oka, ez azért egy olyan elköteleződés, aminek - jobb esetben - házasság a vége, ez pedig egy huszonéves emberben kivetülhet úgy, hogy "még nem éltem", "még annyi mindent csinálnék", satöbbi.

Beszélgessetek egymással és tisztázzatok mindent. Mi innen úgysem tudjuk, hogy miért ilyen semmilyenke nektek most.

2015. nov. 26. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!