Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem eltávolodott tőlem. Hogyan hozhatnánk rendbe?
Utóbbi időben gyakran megesett, hogy keveset tudtunk együtt lenni, leginkább a munka miatt. Volt hogy 7 napból 7et dolgozott, maszekolt, jót akart, hogy több legyen a pénz. Ez oké. Az én munkám is elég necces volt mostanában, mindig délutános voltam, tehát mire ő hazaért, én már nem voltam itthon, tehát reggel 20perc együttlét, aztán este kb. megint ennyi. Elmúlt egy hétben éreztem, hogy valami nem oké vele, ugyanis munka közben szoktunk telózni és olyan másnak tűnt a hangja, olyan távolinak. Rákérdeztem, azt mondta nincs baj. De én éreztem továbbra is, hogy nem olyan mint szokott lenni. Aztán ma reggel kipattant a dolog. Azt mondta, hogy nem tudja miért, de eltávolodott, lehet nem szeret már annyira, de nem akar elhagyni, rendbe szeretné hozni a dolgokat. Én mondtam neki, hogy én nem szoktam javítani ami nem működik, hanem eldobom, de ezt most én is helyre akarom hozni, mert nagyon szeretem. Aztán azt mondta, hogy amikor meghallotta a "nem működik, eldobom" kijelentésemet, rögtön gombóc lett a torkában és bekönnyezett a szeme, és hogy ez ráébresztette arra, hogy mennyire szeret. Mondta hogy örül, hogy megbeszéltük, már jobban érzi magát, mert ez eddig nyomasztotta. Utána szép jó volt minden, nagyon szeret, sokszor elmondta, láttam az arcán is, hogy tényleg jó minden, majd elment dolgozni. Nemrég felhívtam, tényleg hallottam a hangján, hogy már nem olyan lehangolt, távoli. Mondtam neki, hogy holnapra kérek szabit, azt mondja már akkor mára is kérjek, de mondtam, hogy nem szóltam időben, csak holnapra tudok. Akkor végülis örülne ha itthon lennék vele, ugyanis délutános vagyok a héten is, már 3.hete. Szerintem ez is betett. Ja meg kérdeztem tőle, hogy szeret-e, azt mondja aha persze. Hát ez megint fura volt azért. Hogy lehetne megint olyan mint régen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
Bocsi, hogy hosszú lett.
Egyébként egy éve vagyunk együtt, kb. majdnem azóta együtt is élünk, 2 hónapja kérte meg a kezem, huszonévesek vagyunk.
Köszi, aki ír!
Pár közös programmal. Esetleg vacsival még ha otthon is teszitek. Nem volna rossz, ha a melóban kérhetnél egy kis beosztás változtatást. Mindenesetre próbáljatok meg picit többet együtt Lenni, vagy a mostani együtt töltött idõ minõségén javítani. Pl, ha hazaérsz a melóból engedj egy nagy kád meleg vizet és fürödjetek együtt, ott meglehet beszélni a napot is, esetleg hozzácsaphatsz a bulihoz bort vagy nagyon halk zenét. Gyurjatok rá a romantikára.
Én múlt nyáron végig melóztam még akkor is mikor a párom eljött hozzám ( Távkapcsolat) Minden nap délután 6-kb éjfélig, egyig. Emiatt mi is picit eltávolodtunk mert nem tudtunk közös programokat csinálni. Este fáradt voltam, reggel késõn keltem stb. Erre mikor 28. Együtt töltött hónapunkat ünnepeltük meglepett. Szív alakú gyertyákkal a szobámba, a medencébe méjcses gyertyàkat tett ilyesmiVel.
A legapróbb kivitelezhetõ figyelmes gesztus is helyre hozhat mindent!
Drukkolok
18
Szerintem rendbe lehet hozni! Nagyon jó, hogy mindketten őszinték voltatok és elmondtátok a dolgokat!
Beszéljétek meg előre, hogy mindketten ugyanarra a napra kérjetek szabit ezentúl a jövőben! Mindig legyen valahogy erre mód.
Sajnos a munka,a rohanás kihozza azt, meg az ezzel járó stressz is, hogy úgy érezzük, nincs annyi energia már bennünk a párkapcsolatra, de nektek van. Leírás alapján elég biztos alapokon álltok, szóval dolgozni kell azon, hogy ez az alap meg is maradjon :)
Első válaszoló: 'nagyon sokat segítettél'. Főleg, hogy nem is a kérdésre válaszoltál. ;) igen, felfogom, hogy a munka fontos, de a magánélet is. Plusz nem akarom őt elveszíteni. Érted?
Második válaszoló: köszi a választ, jókat írtál, kivitelezni fogom :)
Ilyet mondani a vőlegényednek,hogy ami nem működik azt eldobom,ez súlyos érzéketlenségre vall.Lehet aztán kozmetikázni,de már kimondtad és neki talán csak később esik le,hogy ezeknek a szavaknak milyen súlya volt.
Félő,hogy már máskor is tettél ilyen kijelentéseket és ezek vezettek a mostani állapothoz.Ezektől a jövőben tartózkodnod kell,ha ugyan még nem késő.Én nem is ismerlek,de még nekem is fájt ezt hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!