Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A főnökasszonyom folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnökasszonyom folyamatosan nyomul rám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

22F vagyok, egy irodában dolgozom jelenleg, ahol "nőuralom" van.A főnököm egy 29 éves elvált nő, (van neki egy négyéves kislánya), és folyamatosan nyomul rám.Volt hogy elhívott vacsorázni -nemet mondtam- volt hogy azt mondta, hogy menjek el vele meg a lányával kirándulni, mert úgy látja, hogy túl fáradt vagyok és rám férne egy kis pihenés, (kitérő választ adtam) meg hogy jó lenne ha a munkahelyen kívül is jó barátságban lennénk, meg csak velem jön el kávézni, többször odaül mellém munka közben beszélgetni, folyamatosan sajnáltatja magát, hogy ő milyen régóta egyedül van, és csak a munkájának él, meg hogy ő is vágyik a szeretetre stb.

Volt itt egy próbaidős kolléganőm, (velem idős volt) aki tetszett, amikor valahogy észrevette, hogy bejön nekem, a kolléganőmet mondvacsinált indokokkal nemsokkal ezután kirúgta, engem meg leosztott annyi munkával, hogy 2 hétig alig aludtam valamit...A főnökasszonyom egyébként a nővéremnek volt anno a gimis osztálytársa, a mai napig jó viszonyban vannak, volt olyan hogy a nővéremmel együtt látogattak meg a lakásomon (meglepetésszerűen).A nővérem egyébként azt mondja hogy össze kellene jönnöm vele, mert rendes csaj meg nincs senkije meg 1,5 éve nem szexelt meg hogy minduntalan rólam beszél, stb.

A jövő hétvégén egyébként főnökasszonyom 4 napra megy külföldre, és utasításba adta, hogy kísérjem el...(Ketten mennénk.)Elkísérjem?Csinos csaj egyébként, de kicsit idegesítő hogy folyamatosan próbálkozik, másrészről meg elvált és kislánya van (szóval kicsit gázos) harmadsorban meg nem akarom elveszíteni a munkahelyemet.Ráadásul a volt férje rendőr.Mit csináljak?

2010. márc. 21. 11:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Szerintem ne visszakozz, lehet, hogy csak egy jó szex kell neki semmi más, amúgy meg ha mégsem akkor találsz másik munkát, azt mondtad csinos hát akkor meg...
2010. márc. 21. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki na hagyd öcsém! Olyan fizud lehetne, hogy megzavarodsz, ha teljesítesz. Persze legyél észnél, és ne ígérj neki többet annál, amire rászánod magad.
2010. márc. 21. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a munkád akkor ne utasitsd vissza :P De igaz h ott a gyerek :( Én azért belemennék ha tényleg csinos :)
2010. márc. 21. 11:11
 4/13 anonim ***** válasza:
azt nem tudod véletlenül, h miért váltak el?
2010. márc. 21. 11:15
 5/13 anonim válasza:
65%
Hát ez elég gáz helyzet...szerintem kísérd el, beszélgessetek sokat hátha a végén még össze is jöttök...
2010. márc. 21. 11:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Ha odavan érted, jól néz ki, a főnököd is, neked pedig éppen nincs kapcsolatod, akkor mi tart vissza?

Ha ilyen jó melója van, nem hiszem, hogy a gyerek miatt túl sokat kellene aggódnod, viszonyulhatnál hozzá is úgy, mintha valamilyen rokonod lenne, például unokahúg vagy unokatestvéred lenne a kislánya.

Kurv@sok az őkorabeli elvált nő, és nem hiszem, hogy maga az a szó, hogy elvált, problémát jelentene.

2010. márc. 21. 13:56
 7/13 A kérdező kommentje:

A nővérem azt mondta azért váltak el, mert nem egy helyen, egy városban dolgoztak, mind a kettőjüknek külön lakása van, csak hétvégén találkoztak, igazából mind a ketten csak a munkájuknak éltek és elhidegültek egymástól.

A főnökasszonyomat nem kérdeztem meg, nem nagyon érdekelt eddig a dolog és nem akartam tapintatlan lenni...

2010. márc. 21. 14:20
 8/13 anonim ***** válasza:
12%

hát szerintem válts munkahelyet,kezdj el nézelődni és lesz jó referenciád a mostani munkahelyed miatt...vagy d*gdozd kicsit a főnökasszonyod,tudod jó tett helyébe jót várj:d

23L

2010. márc. 31. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon ciki... :)

Én kibúvókat keresnék, mert rossz vége lesz ha összejössz vele. Sose leszel szerelmes, ő meg lehet hogy igen. Ha csak szexre kellenél neki, akkor már békén hagyott volna az első próbálkozás után. ha meg kidobod, mert esetleg megismersz olyan nőt aki tényleg érdekel, vagy elkezd fúrni a főnök, vagy addig ügyeskedik míg kirúghat..

Szerintem próbáld meg elhinteni, hogy nem vagy túl egy régi szerelmeden, és erről mesélj neki. Hogy mennyire jó volt egy másik nővel, és hogy megint felbukkant, és hogy mennyire oda vagy érte.. Szerintem ez esetleg egy megoldás lehet.

A másik meg, hogy összeismerkedsz egy korban hozzá illő pasival, és valahogy összehozod őket. Nincs potenciális barátod, akinek esetleg tetszene a csaj? Szerintem ezt is esetleg érdemes kipróbálni.

De ha jót akarsz magadnak, nem mész bele ebbe a játékba, mert egy két numera után nagyon rossz vége lesz.

2010. ápr. 1. 11:13
 10/13 Dymo ***** válasza:
na? meghúztad? :)
2010. júl. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!