Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16F vagyok. Két évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16F vagyok. Két évvel idősebb csaj akar járni velem. Nem égő? Még nem volt barátnőm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

16F vagyok.Van a suliban egy lány, 18 éves, aki pár hete többször megkeresett, hogy tetszek neki, és hogy barátkozzunk össze, és hogy járjunk.Előző héten is odajött hozzám a sulidiscoban táncolni és a kezemet a s...ére tette, stb. nekem viszont tök ciki volt és otthagytam, nem is mentem vissza utána a discoba.

Most legutóbb a héten eljött az uszóedzésemre, és a barátnőivel "véletlenül" rámnyitotta az ajtót mikor épp átöltöztem...edzés után meg hazáig kísértek ami tök gáz volt...szüleim is találkoztak velük, csak mosolyogtak és jól beégtem előttük is...Mivel ismerik a lányt másnap már azt kérdezgették tőlem hogy miért nem akarok vele randizni, amikor ő is meg a szülei is olyan rendesek...

A csaj egyébként jól néz ki, szőke, rövid hajú, vékony, jó alakja van és kézilabdázik, szívesen járnék vele viszont az a baj hogy nekem még nem volt barátnőm és félek hogy beégnék előtte ha csókolózni akar, vagy ha másra kerülne a sor...(Neki úgy tudom már volt 2 barátja az egyikkel 1 évig járt, a másikkal 3 hónapot.)Elmeséltem pár haveromnak régebben a szitkót meg anyámnak, de azóta mindenki rajtam röhög, meg azt mondják "béna" vagyok, és ráadásul a lánynak is a fülébe juthatott a dolog, mert a discoban azt mondta, hogy ő akar lenni nálam az első meg hogy vigyázni fog rám, meg hogy mitől félek, stb. és ez totál égő...

Szerintetek mit csináljak?

2010. márc. 20. 21:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Smárolni mindenki tud, csak ott kell lenni! Rátapasztod a szádat az ő szájára és bedugod finoman a nyelved, ennyi! Most tényleg mindent leíratsz velünk? Mert a többit úgyis a csaj mutatja!
2010. márc. 20. 22:29
 22/31 anonim ***** válasza:
you are a left penis
2010. márc. 21. 14:16
 23/31 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ekkora nyomorék? Én a helyedben örülnék nem pedig fosnák mint egy dedós.

17/F

2010. márc. 21. 14:31
 24/31 anonim ***** válasza:

én is így vtam de jó én lány wok.. :D

én visszahúzódó csaj vagyok:D és a srác állandóan egyre jobban közeledett hozzám azt sem tudtam h mit csináljak smárolni is akart velem de elfordult és az lett belőle h már szeret nem áll velem szóba és mostmeg én maradtam itt "egyedül ugy hogy belé vagyok esve..."

szóval vegyél bátorságot és járjj azzal a csajjal :)

2010. ápr. 6. 09:06
 25/31 anonim válasza:

attól függ, milyen típusú vagy. ha szerinted tökmindegy, csak egy jó numerára vágysz, hát rajta, ne szalaszd el a kínálkozó lehetőséget.

amennyiben romantikusabb alkat vagy, és hosszú távra választanál barátnőt, mert szerelemre vágysz, nem pedig csak a testi dolgokra, akkor ne menj bele, mert az ilyen nyomulós lányok nem akarnak mást, mint AZT. de véleményem szerint sokat tudnál tanulni tőle :)

szerintem mond meg neki, hogy neked ő lenne az első ilyen komolyabb kapcsolat, fogadja el, és ha bejön, akkor minden hepi, ha meg nem, akkor egy büdös ribanc, nem érdemes foglalkozni vele :) 19/F

2010. ápr. 6. 09:06
 26/31 anonim ***** válasza:

9:06-os wok:D

mmint én fordultam el nem ő:D

bocsi h elbénázom az írást csak próbálok gyorsan írnii xĐ:D

15/L

2010. ápr. 6. 09:07
 27/31 anonim válasza:
ez nem olyan, mint valami lecke, amit meg kell tanulni. minden jön majd magától, főleg, ha még vezetnek is. a csókolózás olyan dolog, hogy csak akkor tudod elrontani, ha nagyon figyelsz arra, hogy hogyan csináld. úgyis ráérzel, nekem se tanította senki, mint ahogy gondolom másoknak sem, csak jött. előbb-utóbb meg úgyis kitapasztalod. szerintem felesleges így rágörcsölnöd minden részletre, hagyd, hogy ösztönösen jöjjenek a dolgok (előző kommentelő)
2010. ápr. 6. 09:08
 28/31 anonim ***** válasza:
Ez nagyonjódolog velem ilyen lenne és jólnézne ki a csaj fúú akkor ott miklennének:)
2010. ápr. 6. 09:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Te hát ne legyél már szerencsétlen! Szedd már össze magad! Nem nagy cucc csókolózni! És nem égnél be, iiletve akkor csak ha nem adod meg magad a csajnak, mert búzának néznek majd utánna!! hajrá mindent bele!
2010. ápr. 6. 10:02
 30/31 anonim ***** válasza:
neeh léégy már hülye b+ ... legyen már tököd :D mert sztem ez sokkkal nagyobb égés ha egy ilyet kihagysz mintha meg se probálod... csók meg nem nagy cucc csak érzéssel :D ;)
2010. ápr. 6. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!