Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16F vagyok. Két évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16F vagyok. Két évvel idősebb csaj akar járni velem. Nem égő? Még nem volt barátnőm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

16F vagyok.Van a suliban egy lány, 18 éves, aki pár hete többször megkeresett, hogy tetszek neki, és hogy barátkozzunk össze, és hogy járjunk.Előző héten is odajött hozzám a sulidiscoban táncolni és a kezemet a s...ére tette, stb. nekem viszont tök ciki volt és otthagytam, nem is mentem vissza utána a discoba.

Most legutóbb a héten eljött az uszóedzésemre, és a barátnőivel "véletlenül" rámnyitotta az ajtót mikor épp átöltöztem...edzés után meg hazáig kísértek ami tök gáz volt...szüleim is találkoztak velük, csak mosolyogtak és jól beégtem előttük is...Mivel ismerik a lányt másnap már azt kérdezgették tőlem hogy miért nem akarok vele randizni, amikor ő is meg a szülei is olyan rendesek...

A csaj egyébként jól néz ki, szőke, rövid hajú, vékony, jó alakja van és kézilabdázik, szívesen járnék vele viszont az a baj hogy nekem még nem volt barátnőm és félek hogy beégnék előtte ha csókolózni akar, vagy ha másra kerülne a sor...(Neki úgy tudom már volt 2 barátja az egyikkel 1 évig járt, a másikkal 3 hónapot.)Elmeséltem pár haveromnak régebben a szitkót meg anyámnak, de azóta mindenki rajtam röhög, meg azt mondják "béna" vagyok, és ráadásul a lánynak is a fülébe juthatott a dolog, mert a discoban azt mondta, hogy ő akar lenni nálam az első meg hogy vigyázni fog rám, meg hogy mitől félek, stb. és ez totál égő...

Szerintetek mit csináljak?

2010. márc. 20. 21:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
49%
nem
2010. márc. 20. 21:12
 2/31 anonim válasza:
90%
ba.fasz vaagy bocs de télleg 16/F
2010. márc. 20. 21:13
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 év nem annyira égő.. nekem volt egy ismerősöm, aki 18L létére 14F-el járt.. néha megkapta a "pedofil" beszólást, de szerették egymást, és ez a lényeg.. am a 14Fről bárki elhitte volna, hogy 20F.. ha meg tetszik és rendes, szerintem járj vele :)
2010. márc. 20. 21:14
 4/31 anonim ***** válasza:
79%
Méghogy égő, te ne égesd már magad ember :D
2010. márc. 20. 21:16
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak hagyd magad sodródni az árral ,nem kell befeszülni. nem vagy béna, senki sem született tengernyi tapasztalattal! hagyd magad, meglátod jó lesz, a haveroknak meg csak csorogjon a nyála!!! a seggébe meg bele kell markolni legközelebb, a család előtt meg adni kell egy puszit szájára, had' örüljenek (ti meg pláne) Hívd el vhova! Ennyi, sok sikert!!!:)
2010. márc. 20. 21:17
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék, ha a helyedben lehetnék. Ne legyél már ilyen béna. Egyáltalán nem ciki, ha idősebb a barátnőd.
2010. márc. 20. 21:18
 7/31 anonim ***** válasza:
49%
Mekkora nyomi vagy. :D
2010. márc. 20. 21:18
 8/31 anonim ***** válasza:
76%

szia! 2 választás van szerintem: 1ha lelkizős típus vagy döntsd el h a viselkedése a jelleme a valódi énje tetszik-e

ha igen akkor csak bátran hajrá! nem lesz égő. A korosztályod belí srácok úgy is hasonló csajról álmodnak, neked meg ébren is + lehet!

2 ha nem is tetszik ennél tökéletesebb tapasztalat gyűjtési lehetőségről ne is álmodj;)

persze vannak alternatív lehetőségek a az 1srác vagy és nem tetszik akkor hagy a francba 2srác nem kell tapasztalat (nem hiszem:P)

de a lényeg h ne a többiek véleményével törődj hanem a te érzéseiddel;)

2010. márc. 20. 21:21
 9/31 anonim ***** válasza:
21:21 nem vagy nyomi a magukat tökéletesnek hívő emberek is elgondolkodnak ezen!(az előző kommentátornak is szól
2010. márc. 20. 21:23
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon balf@sz vagy ecsém :D

Megfogatja a seggét, te meg elfutsz mint egy pisis :D :D

Meg mi az, hogy égő, hogy csajjal jelensz meg? Elméletileg férfinak készülsz, nem?? Hát akkor legyél tökös, ne fossál egy csajtól! Hihetetlen :D Mondd, hogy kamu! Kérlek!

2010. márc. 20. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!