Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16F vagyok. Két évvel idősebb csaj akar járni velem. Nem égő? Még nem volt barátnőm. Mit csináljak?
16F vagyok.Van a suliban egy lány, 18 éves, aki pár hete többször megkeresett, hogy tetszek neki, és hogy barátkozzunk össze, és hogy járjunk.Előző héten is odajött hozzám a sulidiscoban táncolni és a kezemet a s...ére tette, stb. nekem viszont tök ciki volt és otthagytam, nem is mentem vissza utána a discoba.
Most legutóbb a héten eljött az uszóedzésemre, és a barátnőivel "véletlenül" rámnyitotta az ajtót mikor épp átöltöztem...edzés után meg hazáig kísértek ami tök gáz volt...szüleim is találkoztak velük, csak mosolyogtak és jól beégtem előttük is...Mivel ismerik a lányt másnap már azt kérdezgették tőlem hogy miért nem akarok vele randizni, amikor ő is meg a szülei is olyan rendesek...
A csaj egyébként jól néz ki, szőke, rövid hajú, vékony, jó alakja van és kézilabdázik, szívesen járnék vele viszont az a baj hogy nekem még nem volt barátnőm és félek hogy beégnék előtte ha csókolózni akar, vagy ha másra kerülne a sor...(Neki úgy tudom már volt 2 barátja az egyikkel 1 évig járt, a másikkal 3 hónapot.)Elmeséltem pár haveromnak régebben a szitkót meg anyámnak, de azóta mindenki rajtam röhög, meg azt mondják "béna" vagyok, és ráadásul a lánynak is a fülébe juthatott a dolog, mert a discoban azt mondta, hogy ő akar lenni nálam az első meg hogy vigyázni fog rám, meg hogy mitől félek, stb. és ez totál égő...
Szerintetek mit csináljak?
szia! 2 választás van szerintem: 1ha lelkizős típus vagy döntsd el h a viselkedése a jelleme a valódi énje tetszik-e
ha igen akkor csak bátran hajrá! nem lesz égő. A korosztályod belí srácok úgy is hasonló csajról álmodnak, neked meg ébren is + lehet!
2 ha nem is tetszik ennél tökéletesebb tapasztalat gyűjtési lehetőségről ne is álmodj;)
persze vannak alternatív lehetőségek a az 1srác vagy és nem tetszik akkor hagy a francba 2srác nem kell tapasztalat (nem hiszem:P)
de a lényeg h ne a többiek véleményével törődj hanem a te érzéseiddel;)
Nagyon balf@sz vagy ecsém :D
Megfogatja a seggét, te meg elfutsz mint egy pisis :D :D
Meg mi az, hogy égő, hogy csajjal jelensz meg? Elméletileg férfinak készülsz, nem?? Hát akkor legyél tökös, ne fossál egy csajtól! Hihetetlen :D Mondd, hogy kamu! Kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!