Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16F vagyok. Két évvel idősebb csaj akar járni velem. Nem égő? Még nem volt barátnőm. Mit csináljak?
16F vagyok.Van a suliban egy lány, 18 éves, aki pár hete többször megkeresett, hogy tetszek neki, és hogy barátkozzunk össze, és hogy járjunk.Előző héten is odajött hozzám a sulidiscoban táncolni és a kezemet a s...ére tette, stb. nekem viszont tök ciki volt és otthagytam, nem is mentem vissza utána a discoba.
Most legutóbb a héten eljött az uszóedzésemre, és a barátnőivel "véletlenül" rámnyitotta az ajtót mikor épp átöltöztem...edzés után meg hazáig kísértek ami tök gáz volt...szüleim is találkoztak velük, csak mosolyogtak és jól beégtem előttük is...Mivel ismerik a lányt másnap már azt kérdezgették tőlem hogy miért nem akarok vele randizni, amikor ő is meg a szülei is olyan rendesek...
A csaj egyébként jól néz ki, szőke, rövid hajú, vékony, jó alakja van és kézilabdázik, szívesen járnék vele viszont az a baj hogy nekem még nem volt barátnőm és félek hogy beégnék előtte ha csókolózni akar, vagy ha másra kerülne a sor...(Neki úgy tudom már volt 2 barátja az egyikkel 1 évig járt, a másikkal 3 hónapot.)Elmeséltem pár haveromnak régebben a szitkót meg anyámnak, de azóta mindenki rajtam röhög, meg azt mondják "béna" vagyok, és ráadásul a lánynak is a fülébe juthatott a dolog, mert a discoban azt mondta, hogy ő akar lenni nálam az első meg hogy vigyázni fog rám, meg hogy mitől félek, stb. és ez totál égő...
Szerintetek mit csináljak?
az égő, hogy még nem jöttetek össze!!!
ha tettszik, jól is néz ki, akkor mi a fenére vársz?
Azért is jó fej, mert lebénázott, aki igazán szereti az embert, az őszinte hozzá!
Legközelebb, amikor megfogatja a fenekét, markolj jó erősen bele és smárold le jó szenvedélyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!