Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz ha a párotoktól csak egy doboz bon-bont kapnátok név- vagy szülinapra, de közben azt látjátok hogy magának mindenféle dolgokat rendel a netről?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Megkoszonnem es odaadnam vkinek. Soha nem eszem csokit vagy cukrot. Ugyse talalja el, h izleses , minosegi cuccot vegyen. Megveszem inkabb magamnak.

N

2015. nov. 19. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:

mi az, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz??

én nem vagyok annyira tehetős, mégis többet veszek a páromnak még névnapjára is, mint egy doboz bonbont.

N

2015. nov. 19. 10:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Örülnék, hogy ennyire jól ismer :-)
2015. nov. 19. 10:48
 14/19 A kérdező kommentje:

3# nehogy már én osszam be a pénzét? Semmi közöm a pénzéhez? Ha én minden alkalommal 20 ezer forint körül veszek neki ajándékot akkor talán egy bon-bonnál többet várhatnék.

És mielőtt az akadékosdodók tovább háborognának, neki is lenne pénze rá mert nem filléres dolgokat rendel magának hanem pl drága órát, cipőt, mobilt vagy számítástechnikai dolgokat.

Nem csak tárgyi ajándék esett volna jól hanem mondjuk ha elvisz este valahova táncolni vagy vacsorázni. Vagy esetleg csak megkérdezné hogy mit szeretnék.

3,5 éve vagyunk együtt, nem pár hetes kapcsolat.

2015. nov. 19. 11:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ilyen kaliberű ajándékokat veszel neki, akkor tök igazad van.

Azt tudom elképzelni, hogy apuka ugyanígy vásárolt anyukának, és nincs előtte más példa...

2015. nov. 19. 11:59
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Minek veszel ilyen drága ajándékot?Nem hiszem,hogy elvárja.
2015. nov. 19. 13:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gagyi orosz lenne és magának rendelné a drágábbnál drágább cuccokat,valagon billenteném.
2015. nov. 19. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Tudnam, hogy kovetkezonek mi lesz az ajandeka: after eight vagy toffefee.

Aztan elvinnem magamat szulinapozni:

1/ Aquaworld plusz szauna es masszazs

2/ Trofea Grill es telepialnam magamat

A maradek lovebol meg rendelnek valami szepet szinten magamnak.

2015. nov. 19. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Tudod, van egy fantasztikus emberi találmány, ami kiemelt minket az állatok közül.

Talán te is ismered, úgy hívják kommunikáció!

Nagyon fájna kinyitni a szád és beszélni erről?

2015. nov. 20. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!