Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, hogy itt is, és máshol is sokszor tapasztalni azt, hogy az emberek útmutatásra vágynak, tanácsra párkapcsolati problémáiknál, de közben mindenféle változtatásnak/változásnak ellenszegülnek?
Attól függ igazából milyen változtatásról van szó.Mert apróságokon nyilván könnyű,és az valóban gáz ha azokat nem úgy fogadja.
Bár tudom,hogy az én problémám komplex,de nálam például amit úgymond "tanácsoltak" nekem,ahhoz az egész életemet kb. át kellene alakítanom,meg magamat is teljesen.
Na most amit magamnak felépítettem,és tapasztaltam 20+ év alatt,azt nem lehet csak úgy szimplán átírni...
Szóval a mértéke a lényeg,nem maga a tény,hogy kapsz tanácsot.
24/F
Szerintem természetes. Vannak szokások az ember életében, amikhez mindenáron ragaszkodik, még akkor is, ha sokszor akadályozzák őket bizonyos célok elérésében, mert valahogy olyan szervesen kapcsolódnak a jellemükhöz, önképükhöz, vagy komfortérzetükhöz, hogy egyszerűen nem tudják nélkülük megváltoztatni az életüket. Egyesek aztán beletörődnek, hogy ezek miatt bizonyos dolgoktól végleg elesnek, mások meg nem és állandóan kiskapukat meg köztes megoldásokat keresnek, hogy a kecske is jóllakjon (megkapják, amire vágynak) de a káposzta is megmaradjon (ne kelljen szervesen megváltozniuk). Ez egyrészt tényleg gáznak tűnhet, másrészt valahol csodálni tudom azokat, akik nem fogadják el az előre megírt szabályokat és kiutat keresnek. Aztán vagy sikerül, vagy nem.
Meg aztán sok, változtatásra irányuló tanács egyszerűen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!