Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, ha a párotokkal vagytok, és valaki mindenféle ok nélkül belétek köt, mit gondoltok, mi lehetne a legideálisabb lépés ilyenkor a barátotoktól?
Agresszív módon válaszoljon vissza a támadóknak, vagy kezdjen verekedésbe, ne csináljon semmit, próbáljon nyugodt maradni... ?
Kérlek az őszinte véleményeteket írjátok, és ne azt ami a legracionálisabb megoldás lenne.
semmit
ha kell simán megvédem magam verbálisan :-)
(lehet nem úgy ahogy a pasim elképzeli de leszerelem az illetőt)
ha az illető fizikálisan akarna valamit akkor lépjen közbe a pasim - határozottság és kiállás
verekedni nem szükséges a legtöbb esetben
Egyszer az utcán ránk támadt egy srác,az akkori párom volt osztálytársa. Azt üvöltötte,hogy adja meg neki a pénzt amivel tartozik 14 éve.Én csak annyit mondtam,hogy jó nagy sz arban lehet,ha most jutott eszébe.Olyan állast kaptam,hogy berepültem egy kapualjba. A kedvesem erre rámüvöltött,hogy takarodjak haza,majd a srácot ölelgetve elmentek,otthagytak.
Ez aztán a lovagias viselkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!