Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólja le a szüleim főztjét a párom?
Ízlések és pofonok. Miért neked mondja csak? Mert nem bunkó. Nyilván nem fogja anyukáddal közölni, hogy ehetetlen sz.r a sütije, és nyilván meg is kóstolta, mikor ott voltatok...
Te is ugyanúgy felsoroltad, épp a fenti kérdésedben, hogy ehetetlenül csípős volt és odaégett náluk a hús.
Szerintem semmi probléma nincs a dologgal. Nem kötelező szeretni a párodnak az otthoni főztöt, és van benne annyi, hogy ezt csak négyszemközt neked mondja el, egyébként pedig udvarias.
Párom sem szereti a nálunk főzött kaját, mert ő más ízléshez szokott. Én tisztában vagyok az ízlésével, nem lesz ettől rosszabb ember. Viszont mivel szól, hogy ő mit szeret, tudom, hogy én már a kedve szerint főzöm, nem úgy, ahogy anyámtól tanultam... És láss csodát, az én főztömet nem szólja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!