Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó barátnőm és szüleim kapcsolata? (Bővebben lent! )
2 éve vagyok együtt egy lánnyal, egész jól megvagyunk. Megismerkedésünk elején elmondta, hogy ő nagyon bunkó tud lenni. Én ezt el is fogadtam, sokszor tényleg bunkó, illetve nagyon őszinte amit egyből ki is mond. Ami a szüleimnek nem tetszik.
pl. Valamelyik nap anyukámmal elmentek ketten egy nagy bevásárló központba vásárolni. Mikor álltak a kaszánál egy idősebb néni oda szólt, hogy engedjék már előre mert lekési a buszt. Anyukám egyből mondta, hogy persze. Mire a barátnőm, a néninek a nyugdíjas idejéből kitelik a várakozás. A tesóm is ha beszól neki valamit (ami csak vicc lenne) ő teljesen keményen visszaszól neki.
A szüleim szerint én egy papucs vagyok hogy elvislek egy ilyen nőt.
Kicsit erzeketlen a leanyzo... na jo, nem kicsit. Azt neked kell tudnod,hogy ezek ellenere vele maradsz-e,szereted-e annyira,hogy ezt elviseld. ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!