Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim lehet el fognak válni. Hogy lesz ez után? Ki hogy dolgozta ezt fel?
Hát, ez nehéz. Minden résztvevőnek. Mármint nem lehet azt mondani, hogy ez téved és annak van igaza. Te hány éves vagy?
Egyébként az én szüleim is elváltak még régebben, és az ennél súlyosabb okok miatt volt. Szerintem itt még nem teljesen reménytelen valami kompromisszumos megoldást találni.
szólj anyudnak h ne érje váratlanul ha haza ér
amúgy a nagyszülőkra rálehet ne ijeszti h nagyi azt akarod h csonka családban nőjünk fel
miért teszitek tönkre az unokáitok életét? ha ők az okok őket kell támadni és mondani a szülőknek h nem akarjátok h elváljanak
amúgy ez nagyon nehéz ügy főleg így ebben a nehéz életszakaszban
szülőknek pedig párterápiára lenne szükség
sajnállak remélem rendeződik a dolog
Sajnálom, hogy ez történik veletek, minden tiszteletem a tiéd, hogy keresed a megoldást, még ha az nagyon nehéz is.
Az előzőkben írta valaki, hogy a nagyszülőkre kéne "ráijeszteni", hogy tiszteljék az anyukát jobban.
Nem mindenképp kell rájuk ijeszteni, itt neked is fel kell venned a kesztyűt! Állj eléjük, mondd meg nekik, hogy félsz, mégpedig amiatt, hogy elválnak és félsz, hogy ezt nem fogod kibírni. Ez egy szörnyű dolog, de rá kell ébresztened őket, saját hibáik miatt válnának el, és adnak okot egymásnak a válásra. Persze ha már nincs meg az a szikra mint régen ez nehezebb lesz, de rongyos por életünkben csak a gyerekek jelentenek igazán valamit! Erre kell ráébresztened őket, hogy itt nem az ő boldogságuk a fontos, hanem a tiétek, hogy miben nőtök fel, milyen behatások érnek titeket ezáltal, amin most ők átvergődnek. Próbáljanak kompromisszumot kötni, de segíts nekik, légy ott, mint "bizonyíték", hogy lássák, hogy miért próbálják meg a családot veszekedések nélkül és válás nélkül egyben tartani.
Sok sikert, remélem sikerül nektek, bátor dolog tőled, hogy mertél segítséget kérni. Szép napot. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!