Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogy dolgozta fel ha el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy dolgozta fel ha el hagyta a párja?

Figyelt kérdés
jó ötlet egy másik kapcsolatba bele vágni vagy inkább csak ismerkedni célszerű ?

2015. márc. 1. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A másik kapcsolat is ismerkedéssel kezdődik jó esetben.
2015. márc. 1. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
hát.. szerinted jó ötlet? más nemtudja eldönteni helyetted hogy mitől érzed jól magad. de én személyszerint k_rva mód nehezen dolgoztam fel.. először. meg másodszor.. meg harmadszor... :D nem tudok hozzászokni az ilyesmihez.
2015. márc. 1. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én régen ezt úgy gyógyítottam, hogy egyik kapcsolatból mentem a másikba. Aztán nagy kihagyás után jött nagy és hosszú szerelem, aminek véget vetettem de annyira kivagyok tőle hónapokkal utána is, hogy nem tudok arra gondolni,hogy más karol, ölel, csókol. Amíg fel nem dolgozod addig szerintem felesleges beleugrani bármibe. Érezni fogod, ha tudsz nyitni vagy ha jön a megfelelő...
2015. márc. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!