Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első párkapcsolat első nagy szerelem! Ki hogy tudta elfeledni? És ki hagyta el a másikat?
röviden 28 nap miatt 7 évig depressziós voltam, és egy lány kedvessége segített kijutni a magány fájdalmából...nem jöttünk össze csak ő kedves figyelmes volt velem...és ez segített...
akarod olvasni a hosszú verziót? belinkeljem? :)
21F
Engem dobtak... mert őszinte akartam lenni a párommal. Egy olyan kapcsolatot akartam kialakítani, ahol szégyen nélkül beszélhetünk a vágyainkról, a gondolatainkról... és ekkor bukott meg minden.
Elég könnyen túltettem magam rajta, mert optimista alkat vagyok, bíztam benne, hogy lesz olyan férfi aki elfogad engem, olyannak amilyen vagyok... de a pasik mennek én meg már beletörődtem, abba, hogy életem végéig a "jókislányt" kell alakítanom, ha meg akarok egy pasit is tartani magam mellett.
16 évesen szakított velem az első szerelmem, mert megcsalt és így nem akart tovább velem lenni. Még ma is imádom 18 év elteltével, bármikor összejönnék vele egy rövid kapcsolatra. Akkor megviselt, de pár hét után rájöttem, hogy a lányok száma szinte végtelen.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!