Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első párkapcsolat első nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első párkapcsolat első nagy szerelem! Ki hogy tudta elfeledni? És ki hagyta el a másikat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Én hagytam el, mert megcsalt a szemét köcsögje. Nem volt könnyű elfelejteni, de azért két-három hónap alatt sikerült. Nagyban segített, hogy közben másik suliba kerültem. 17/l
2014. júl. 16. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem hagytak el, és az idő múlása :) f/19
2014. júl. 16. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok elfoglaltság, sok idő, és közös megegyezés volt.
2014. júl. 16. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:

röviden 28 nap miatt 7 évig depressziós voltam, és egy lány kedvessége segített kijutni a magány fájdalmából...nem jöttünk össze csak ő kedves figyelmes volt velem...és ez segített...

akarod olvasni a hosszú verziót? belinkeljem? :)

21F

2014. júl. 16. 14:59
 5/10 A kérdező kommentje:
4es igen elakarom:)
2014. júl. 16. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
2014. júl. 16. 15:03
 7/10 A kérdező kommentje:
4es írok :)
2014. júl. 16. 15:12
 8/10 Kerida ***** válasza:

Engem dobtak... mert őszinte akartam lenni a párommal. Egy olyan kapcsolatot akartam kialakítani, ahol szégyen nélkül beszélhetünk a vágyainkról, a gondolatainkról... és ekkor bukott meg minden.

Elég könnyen túltettem magam rajta, mert optimista alkat vagyok, bíztam benne, hogy lesz olyan férfi aki elfogad engem, olyannak amilyen vagyok... de a pasik mennek én meg már beletörődtem, abba, hogy életem végéig a "jókislányt" kell alakítanom, ha meg akarok egy pasit is tartani magam mellett.

2014. júl. 16. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:

16 évesen szakított velem az első szerelmem, mert megcsalt és így nem akart tovább velem lenni. Még ma is imádom 18 év elteltével, bármikor összejönnék vele egy rövid kapcsolatra. Akkor megviselt, de pár hét után rájöttem, hogy a lányok száma szinte végtelen.

F

2014. júl. 16. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem 6ev utan hagytak el, 1honapja. Szoval meg szenvedek miatt rendesen.. Vagyis inkabb a magany miatt, es az ur miatt, amit itt hagyott.
2014. júl. 16. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!