Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a korkülönbségről?
21 éves fiú vagyok és megismerkedtem egy nálam 12 évvel idősebb nővel egy randioldalon.Küldtem neki üzenetet, hogy szimpatikusnak tűnik és szívesen találkoznék vele és erre pozitív választ kaptam vissza.Azóta többször is chateltünk és megbeszéltünk egy első randit.
Kicsit félek mert mégiscsak nagy a korkülönbség és ehhez majd mit fognak szólni a barátaim és a családom ha esetleg komolyabb érzelmek szövődnek és egymásba szeretünk.
Valamint ha tényleg egy pár lennénk az életkorból adódó különbségeket, hogy tudjuk majd áthidalni és vajon meddig tart majd a kapcsolat és az ő ismerősei majd mit szólnak ehhez szóval tele vagyok kételyekkel.Ti mit gondoltok erről és voltatok e már hasonló helyzetben?
ki ne hagyd,életed egyik nagy élménye lesz
a többieket nagy ívben sz-ard le
Az számít te mit érzel és gondolsz, nem az ,hogy a barátaid mit szólnak.
Ha jól kijöttök,miért ne?
A véleményem kérdezted a korkülönbségről, nem?
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!