Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a korkülönbségről?
21 éves fiú vagyok és megismerkedtem egy nálam 12 évvel idősebb nővel egy randioldalon.Küldtem neki üzenetet, hogy szimpatikusnak tűnik és szívesen találkoznék vele és erre pozitív választ kaptam vissza.Azóta többször is chateltünk és megbeszéltünk egy első randit.
Kicsit félek mert mégiscsak nagy a korkülönbség és ehhez majd mit fognak szólni a barátaim és a családom ha esetleg komolyabb érzelmek szövődnek és egymásba szeretünk.
Valamint ha tényleg egy pár lennénk az életkorból adódó különbségeket, hogy tudjuk majd áthidalni és vajon meddig tart majd a kapcsolat és az ő ismerősei majd mit szólnak ehhez szóval tele vagyok kételyekkel.Ti mit gondoltok erről és voltatok e már hasonló helyzetben?
Igen kényes helyzet.
Tele lesz akadállyal a kapcsolat, rengeteg őszinteségre, és szeretetre lesz szükség.
Az a lényeg, h jól kijöjjetek egymással. A barátok, és a család véleményét érdemes meghallgatni, mert ők kívülállóként sok olyat láthatnak, amit te esetleg a kapcsolaton belül nem látsz. Viszont ne hagyd, h más befolyásoljon.
Viszont amire gondolnod kell, mármint ha hosszútávra tervezet, h neki kattog a biológiai órája...
A lényeg, h hallgass a szívedre, és randizz vele. aztán lesz ami lesz.
ne foglalkozz mások véleményével
érdemes megpróbálni
párom 20 évvel idősebb, senki nem akadt fent rajtunk
A kor nem számít, én ezt gondolom. Ha igazán szeretnéd őt akkor ne aggódj emiatt. Mutasd meg hogy komolyan gondolod és légy erős ha netán kapnál pár beszólást. :)
18/L
tegnapelőtt 12:24!
Nálatok is a férfi a fiatalabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!