Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan félek, hogy vége lesz. Mit tehetnék?
Az okom rá csak annyi, hogy a barátom nagyon népszerű, régről rengeteg csaj van, akivel "hát igazából nem kavart, de azért ilyen olyan érzelmek fűzték hozzá"...
Ezek a lányok folyamatosan igyekeznek fenntartani vele a kapcsolatot (közösségi oldala tele van velük).. Vannak, akikkel csak azért nem lettek együtt, mert a lány messze lakik.. és ha ideköltözik, akkor mi a franc van?
Mi a fenét csináljak? Volt már valaki ilyen helyzetben?
22/N
A kapcsolat alapja a bizalom, nem? Beszélj vele erről, kérdezd meg Ő hogy érzi, hogy gondolja ezt. Nem tudom mióta vagytok együtt, de egy idő után ezek az "ismerkedős/kavarós emberek" valahogy eltűnnek a képből, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Bízz meg a barátodban, ha szeret, nem fog megcsalni, vagy félrelépni, márpedig jó esetben azért van Veled, mert szeret. :)
21/L
Melyik féleszű pontozgat lefele? Elmondanátok, hogy miért is, vagy csak úgy random nyomogatjátok?! :O Normálisak vagytok?! :O
Írta a kérdező: "Vannak, akikkel csak azért nem lettek együtt, mert a lány messze lakik.. és ha ideköltözik, akkor mi a franc van?" Ha már ilyen gondok vannak, akkor mennyire szeretheti?! Gondolkozzatok már! Ott kell hagyni a fenébe, és olyat keresni, aki hűséges, és nem kacsintgat semerre! Félelemre, rettegésre, aggodalomra mi szükség egy kapcsolatban?
Első voltam!
Nem értem mi a problémád.
A srác régebben azért nem jött össze az egyik csajjal, mert túl nagy volt a távolság. De ez már gondolom régen volt.
Hülye választ adtál és kész.
(az egyik lepontozó)
9-es!
Régen volt?! Te meg tudnál bízni egy ilyen emberben, csak azért, mert régen volt? :) Az igen... És hülye válasz az, hogy szakítson vele, mert nem tud bízni benne, és még fél is...? Itt mindenki ennyire naív?! :O Akkor már nem is csodálkozom...!
Kérdező!
Írtad, hogy: "hát igazából nem kavart, de azért ilyen olyan érzelmek fűzték hozzá". Ez mit is takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!