Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan félek, hogy vége lesz. Mit tehetnék?
Az okom rá csak annyi, hogy a barátom nagyon népszerű, régről rengeteg csaj van, akivel "hát igazából nem kavart, de azért ilyen olyan érzelmek fűzték hozzá"...
Ezek a lányok folyamatosan igyekeznek fenntartani vele a kapcsolatot (közösségi oldala tele van velük).. Vannak, akikkel csak azért nem lettek együtt, mert a lány messze lakik.. és ha ideköltözik, akkor mi a franc van?
Mi a fenét csináljak? Volt már valaki ilyen helyzetben?
22/N
Ha a távolság miatt nem jött össze vele, akkor nem voltak túl erősek az érzelmei, tehát nem értem mi itt a gond. Gondolom az még a kérdező előtt volt, de lehet csak én értelmezem rosszul, amit írt.
11!
Nem tudom, mit értelmezhettünk rosszul, de remélem, hogy a kérdező majd egy picit segít eligazodni, mert máshogy is értelmezhető az, amit leírt. Lehet innen a mi nem egyetértésünk.
Kérdező?
#10-es!
Romantikus beszélgetések és szomorú búcsú, maximum csókolózások de más nem..
Egyébként szeretjük egymást, 1 éve vagyunk együtt... csak látom, hogy folyamatosan követik a lapját, írogatnak neki, és ettől... még csak nem is a bizalmam lankad, egyszerűen csak félek... annyira szeretem...:/ Sok rajongó csinos lánynak meddig lehet ellenállni?
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat!
Hát... két ellentétes dolgot állítasz, kérdező! Nem vagy bizalmatlan, de félsz! Érted?
Ezek a csókok, szomorú búcsú, romantikus beszélgetések előttetek, vagy már a ti kapcsolatotok alatt történtek? Mialatt veled van, azalatt miket tapasztalsz? Hogy beszél másokkal?
Ha akkor sem érdekelték őt ezek a lányok, akkor most sem fogják.
Remélem azért a párod is ennyire bízik benned.
Kedvesen, udvariasan, közvetlenül beszél velük..
Amikor együtt vagyunk, azt érzem, hogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!