Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a párom nővérével szilveszterkor?
Barátom nővére "felnőtt" 25 éves nő. Nincsenek nagyon barátai, és alkalmi kapcsolatai vannak férfiakkal.
Ebből kifolyólag folyton velünk lógna, ha éppen van rá ideje. Nem lesz ez máshogy szilveszterkor sem, már velünk tervezi a szilveszterét. Én tényleg sajnálom őt, hogy egyedül van évek óta és barátai sincsenek, de nem lehet örökké sajnálni valakit, aki nem is akar ezen változtatni.
Mi végre kicsit kettesben szeretnénk elvonulni szilveszterkor, mert tavaly egy házibuliban voltunk (megjegyzem hogy akkor is eljött velünk a nővére a buliba).
A barátom roppant visszafogottsága miatt képtelen megmondani neki, hogy zavarna minket ha velünk jönne, inkább hagyja hogy a nővére akarata érvényesüljön. A nővére hihetetlenül makacs és rámenős személyiség, tényleg alig lehet lerázni ha rádtapad... De engem már előre fusztrál a tudat, hogy velünk lesz (megint). Azt hiszem nekem kell megmondani neki, hogy ha tetszik, ha nem, most nem jöhet velünk, mi is éljük a saját életünket, ő is tegye azt. Különben sem lehetünk mindig vele majd, hiszen idővel úgyis külön költözünk a párommal, gyerekeink lesznek, és akkor már végképp nem őt szeretnénk pátyolgatni (ő már azt is kitervelte, hogy a jövőben 3-man összeköltözünk, de ebbe persze soha nem mennék bele).
Szerintetek hogy rázzam le finoman, hogy megmaradjon a békés viszony és ne haragudjon rám/ránk emiatt? Talán ez nem is az én feladatom lenne, hanem a páromé, de rá most egyáltalán nem számíthatok..
:D
Az első kommentben van valami. :D Lehet az lenne a legjobb, ha tényleg keresnénk neki vkit, aki komolyan megismerkedne vele, és nem csak szexet szeretne. De most komolyan, ezt is nekem kell?! Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!