Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom még mindig az exének a megszállottja vagy csak én magyarázom be magamnak? 24/N
nem reagálod túl, ez már tényleg zavaró... az h olykor megemlíti, teljesen rendben van, de a gyűrűhordás meg a fánykép a tárcájában egyértelműen sok.
23n
csak nem az én expárom? Az is az exqrvájának a gyűrűjét hordta, voltak képei róla, sokat beszélt róla, összehasonlítgatás, stb. Csak mert a qrvának nagy mellei vannak (120 kilós...), minden második f.hszba beleül, drogozik meg vedel (ennek hála nem tud osztódni hálistennek). persze össze is járogattak töcskölni a hátam mögött (ugy hogy mindent megadtam a pasasnak).
Nem éri meg kínlódni az ilyennel, csak tönkre mész. Menjen a riijéhez ha annyira bszhatnékja van:(
jézusom...dehogy reagálod túl, ez nagyon durva..
azon, hogy hordja mindkét gyűrű, meg kép a tárcájában..ezek tények, nem lehet rajta semmit beleképzelni. de a többi dolog is bőven tűrési határ felett van, de ezek szinte hihetetlenek.
én nem gondolnék semmit komolyan így..
Egyáltalán nem reagáltad túl!!
Az én barátom havonta egyszer megemlíti a volt barátnőjét. (mi 3 éve vagyunk együtt, ők már a kapcsolatunk előtt 7 évvel szakítottak, és 4 évig voltak együtt.) köztem és az említett lány között nem volt párkapcsolata, így sokszor azt a lányt hozza példának,ha valami olyan a téma. Na azt akartam kihozni,hogy legutóbb egy romantikus kiránduláson voltunk és "szegény" barátom azt akarta elmesélni,hogy az exe nem szeretett kirándulni de nagyon elkalandozott a történet és már megint az exe volt a téma.
Akkor mondtam neki,hogy úgy érzem az exe árnyékában élek,mintha az a (azóta 30+ nő) bármikor visszasétálhatna az életünkbe. Azt mondta,hogy neki fel sem tűnt,hogy ennyit beszél róla. Azóta nem rmlegette.
Azt akarom kihozni,hogy én ennél kevesebbet is sértőnek éreznék. Ha megbeszélésre sem változik akkor hagyd el őt. Nagyon rossz érzés valaki más árnyékában élni. Főleg,hogy ezeknek az exeknek már eszükbe sem jut a volt párjuk. (a mi mostani párjaink)
Tényleg nagyon zavaró, és nem reagálod túl.
Mindamellett, ha ennyire ragaszkodik a múltjához, akkor hozzád is legalább ennyire fog ragaszkodni. Hűséges típus lehet. Szerintem 1-4 év alatt elhagyja, és már szerintem te is érzed, hogy egyre kevesebbet beszél róla. Csak egyre zavaróbb.
Az emlékeket nem szabad kidobni. A múltja tette olyanná, amilyen. Ha most szeretsz benne valamit, az azért van, mert a múltban valamiért ilyen lett.
Vegyetek új kabátot, és a régit tegyétek félre. Aztán majd jövőre kidobjátok, akkor már nem fog ellenkezni. Vegyetek saját gyűrűket. Ne eljegyzésit, csak valamit, amire lecserélheti a régit. Az a lényeg, hogy a régi emlékeket váltsad le olyanokra, amik terád emlékeztetik.
Persze mindezt csak akkor, ha vele akarsz maradni.
Köszi a lepontozást, visszaadtam:)
Most őszintén!
Miért nem dobtad még ki a pics--ba?
Ennyi önérzete azért legyen már egy nőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!