Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit vagy csak én magyarázom bele?
Van x lány, aki nekem tetszik, még nem mondtam neki, a lényeg annyi, hogy ezért néha úgy érzem mintha penge élen úristen lehet hülyeséget mondtam és azért nem válaszol, miért nem ír már az sms-emre?. Ilyesmi.
Egyébként már többször találkoztunk kb 3-4 hónapja vagyunk barátok, előtte is ismertem közvetve, mert azonos egyik barátom barátnője volt, csak nem nagyon dumáltunk, tulajdonképp majdnem semmit. Most jobban vagyunk semmi extra, mentünk ide oda együtt. DE ma írtam neki facebookon, ő meg... LELÉPET anélkül hogy válaszolt volna.
Megkérdeztem egy barátot, hogy most lehet én írtam valamit, vagy ez semmi, csak épp lelépet mert akármi aztán ennyi. És ugye reméltem majd mondja, ne foglalkozzak ezzel, dee nem, mondja hát nem tudom? Ja jó kösz. Gondolom túl parázom, csak azért megkérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!