Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jelent valamit vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit vagy csak én magyarázom bele?

Figyelt kérdés

Van x lány, aki nekem tetszik, még nem mondtam neki, a lényeg annyi, hogy ezért néha úgy érzem mintha penge élen úristen lehet hülyeséget mondtam és azért nem válaszol, miért nem ír már az sms-emre?. Ilyesmi.

Egyébként már többször találkoztunk kb 3-4 hónapja vagyunk barátok, előtte is ismertem közvetve, mert azonos egyik barátom barátnője volt, csak nem nagyon dumáltunk, tulajdonképp majdnem semmit. Most jobban vagyunk semmi extra, mentünk ide oda együtt. DE ma írtam neki facebookon, ő meg... LELÉPET anélkül hogy válaszolt volna.

Megkérdeztem egy barátot, hogy most lehet én írtam valamit, vagy ez semmi, csak épp lelépet mert akármi aztán ennyi. És ugye reméltem majd mondja, ne foglalkozzak ezzel, dee nem, mondja hát nem tudom? Ja jó kösz. Gondolom túl parázom, csak azért megkérdem.

2012. aug. 16. 21:35
 1/6 anonim válasza:
Laci elmegy vadászni
2012. aug. 16. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:
ahhüh.. bru..ha..hah, de jót röhögtem
2012. aug. 16. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak dolga volt... majd úgyis kiderül, ne parázz előre :)
2012. aug. 16. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet elment az áram vagy valami... Túl parázod, de legközelebb ne te írj rá, és ha kedvel, meg akar veled dumálni, írni fog ő, ha mindig te írsz rá, meg többször lép le válasz nélküül, na akkor majd parázhatsz
2012. aug. 16. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
hah köszi!, ezaz most azért jobban megnyugodtam, csak nincs semmi eddig nem is adott komolyabb okot ilyesmire^:
2012. aug. 16. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Miután kijelentkezik valaki,még percekig azt mutatja,hogy online.
2012. aug. 17. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!