Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit vagy csak én magyarázom bele? (Folytatás alant)
A barátom(22) folyton zavarba jön (kitágul a pupillája, dadog, és nedves lesz a tenyere) amikor a legjobb barátjáról (lány) van szó. Ezek a jelek nagyon szembeötlőek, mert akkor nem cidrizett ennyire amikor szerelmet vallott nekem. A lány senki másra nem támaszkodik a tanulmányaiban a barátomon kívül és én is tanúja vagyok néha, amikor sms-ezget neki (nem tudom, miket).
Szerintetek ez annyit tesz, hogy érez még valamit iránta (évekig meg akarta kapni de nem jött össze) vagy csak az üldözési mánia dolgozik bennem?:)
21/L
Ajjaj...
Biztosat csak akkor tudhatsz, ha megtudod mit írogat az sms-ekben...
Ennek sajnos utána kell járnod...
Nem tudom milyen telefonja van, de az elküldött(üzenet) mappa tartalmazhat számodra hasznos információkat...
Ha nem , az üzenetek beállítások elküldött üzenetek mentése(IGEN) beállítással próbálkozhatsz...
Alapértelmezettként nincs beállítva a mentés, ha jól tudom...
Szar dolog magánnyomozósdit játszani, meg más telefonjában kutakodni, de sajnos az igazság néha többet ér, főleg, ha Ő sem őszinte veled...
Meg is érdemelnéd, hogy csaljon, ha átnéznéd a telefonját!
Egyébként ez csak a nőkre jellemző, hogy csak úgy képesek bárkit örökre kiverni a fejükből. Egy férfi, ha egyszer szeretett valakit, az örökre megmarad a szívében.
Szerintem egyértelműen odavan azért a másik lányért, aki valószínűleg nem vonzódik a barátodhoz, amint a múltat jellemző elmondásodból is kitűnik. Sajnos sok hasonlót hallottam a baráti körömből, hogy egy barátnőm kezdett összejönni egy sráccal, aztán azt vette észre, hogy van egy lány a haveri körből aki mintha tetszene neki, és ugyanígy ki is derült hogy a régi lány nem akart vele összejönni, mert nem kellett neki a pasi. Tudod, ha ilyen jóban vannak, akkor nehéz szerintem túltennie magát a vonzalmán.
Azt hogy smseznek az egy dolog, ettől még a haverja is lehetne, de a többi jel amit elmeséltél, azt bizonyítja hogy sajnos lehet hogy te csak a "szamár vagy" ebben a helyzetben. De tudod, ha még egyenesen meg is kérdezed a barátodtól hogy mit érez, le fogja tagadni több mint valószínű. Te jóban lettél már a csajjal? esetleg barátkozz vele, és kérdezd meg őt is, hogy mi volt köztük, vagy nem volt és miért nem volt. Ebben semmi nincs.
Nyomozni meg teljesen felesleges, hiszen a barátnőnek nem kell a pasid, tehát semmit sem tudhatsz meg a telefonból sem emailből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!