Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit vagy csak én magyarázom bele? (Folytatás alant)

Figyelt kérdés

A barátom(22) folyton zavarba jön (kitágul a pupillája, dadog, és nedves lesz a tenyere) amikor a legjobb barátjáról (lány) van szó. Ezek a jelek nagyon szembeötlőek, mert akkor nem cidrizett ennyire amikor szerelmet vallott nekem. A lány senki másra nem támaszkodik a tanulmányaiban a barátomon kívül és én is tanúja vagyok néha, amikor sms-ezget neki (nem tudom, miket).

Szerintetek ez annyit tesz, hogy érez még valamit iránta (évekig meg akarta kapni de nem jött össze) vagy csak az üldözési mánia dolgozik bennem?:)

21/L

2009. nov. 24. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ajjaj...

Biztosat csak akkor tudhatsz, ha megtudod mit írogat az sms-ekben...

Ennek sajnos utána kell járnod...

Nem tudom milyen telefonja van, de az elküldött(üzenet) mappa tartalmazhat számodra hasznos információkat...

Ha nem , az üzenetek beállítások elküldött üzenetek mentése(IGEN) beállítással próbálkozhatsz...

Alapértelmezettként nincs beállítva a mentés, ha jól tudom...

Szar dolog magánnyomozósdit játszani, meg más telefonjában kutakodni, de sajnos az igazság néha többet ér, főleg, ha Ő sem őszinte veled...

2009. nov. 24. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát...én utánajárnék annak a lánynak, lehet megkeresném és normálisan megkérdezném tőle, hogy akkor hogy is van ő a pasimmal. Lehet hogy ő lett volna a ló, aki nem jött össze, így csak a szamár (te) maradtál a fiúnak :(
2009. nov. 24. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Meg is érdemelnéd, hogy csaljon, ha átnéznéd a telefonját!

Egyébként ez csak a nőkre jellemző, hogy csak úgy képesek bárkit örökre kiverni a fejükből. Egy férfi, ha egyszer szeretett valakit, az örökre megmarad a szívében.

2009. nov. 24. 09:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló semmit nem segített a válaszával. A többieknek köszönöm, de nem tudnék belenézni a telefonjába, nem vinne rá a lélek, az az ő magánterülete. Tudna valaki egy humánusabb megoldást esetleg?
2009. nov. 24. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi az a cidrizés?
2009. nov. 24. 11:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Remeg, izgul, tágult pupilla, egyebek.
2009. nov. 24. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom de egyből olyan tanácsokat kap hogy a másik tudta nélkül nézze meg a telefonját stb. Miért nem kérdezed meg tőle egyszerűen? Egy párkapcsolatban mindent meg lehet beszélni legyen az bármi. A barátnőmmel a kapcsolatunk felhőtlen mert mi kinyitjuk a szájunkat és nem örlődünk ott magunkban. Csak abba gondolj bele hogy ha tényleg nincs semmi akkor milyen érzés lenne a párodnak ha megtudja hogy kémkedsz utána mert nem bízol benne. Ha meg van és a kapcsolatotok jó akkor őszinte lesz és elmondja hogy tényleg ideges lesz. Ettől még ugyanúgy szerethet téged. Nem lehetetlen hogy csak azért lesz ideges mert mondjuk mégis ott van benne egy kis szálka, egy csalódás emléke arról a lányról meg persze az is lehet hogy tényleg érez még valamit az iránt a csaj iránt. De mellette szóljon sokáig koslatott utána akkor sem lett viszonozva ez és nagy a valószínűsége hogy most sem. A fő hogy az itt feltett kérdések nagy részét fel sem kellene tenni ha tényleg mernénk beszélni a párunkkal. Őszintén elmondani mi a gondunk vagy kérdezni a másiktól, megbízni abban akit elvileg szeretünk.
2009. nov. 24. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen odavan azért a másik lányért, aki valószínűleg nem vonzódik a barátodhoz, amint a múltat jellemző elmondásodból is kitűnik. Sajnos sok hasonlót hallottam a baráti körömből, hogy egy barátnőm kezdett összejönni egy sráccal, aztán azt vette észre, hogy van egy lány a haveri körből aki mintha tetszene neki, és ugyanígy ki is derült hogy a régi lány nem akart vele összejönni, mert nem kellett neki a pasi. Tudod, ha ilyen jóban vannak, akkor nehéz szerintem túltennie magát a vonzalmán.

Azt hogy smseznek az egy dolog, ettől még a haverja is lehetne, de a többi jel amit elmeséltél, azt bizonyítja hogy sajnos lehet hogy te csak a "szamár vagy" ebben a helyzetben. De tudod, ha még egyenesen meg is kérdezed a barátodtól hogy mit érez, le fogja tagadni több mint valószínű. Te jóban lettél már a csajjal? esetleg barátkozz vele, és kérdezd meg őt is, hogy mi volt köztük, vagy nem volt és miért nem volt. Ebben semmi nincs.

Nyomozni meg teljesen felesleges, hiszen a barátnőnek nem kell a pasid, tehát semmit sem tudhatsz meg a telefonból sem emailből.

2009. nov. 24. 12:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Már számtalanszor rákérdeztem, beszélgettünk róla, különben honnan tudnám, hogy izzadni kezd a tenyere ha szóba kerül a lány? Megbeszéltük ezerszer, de mindig azt válaszolta, hogy csak a féltékenység beszél belőlem, természetesen mindent tagadott, kivéve, hogy 4 éven keresztül le sem szállt róla. Egyébként miután összejöttünk, 3-4 hónapig itt-ott találkozgatott a lánnyal, és órákig beszélgettek a lány lelki bajairól.
2009. nov. 24. 12:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon találkoztam még a lánnyal, őszintén szólva számomra ellenszenves egy kicsit, minden második szava a b*meg, stb. Ez bejönne a fiúknak?
2009. nov. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!