Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánat kérés. Lehet folytatás?
Érdekes kapcsolatba keveredtem. Megszerettem egy nálam 8 évvel idősebb ffit. De ő mást szeret, ennek ellenére próbálkoztunk, és tényleg vele szeretnék lenni és tudom, h ő is szeretne egy új kapcsolatot. De szereti a volt barátnőjét.
A héten egy este együtt voltunk, jött értem, aranyos volt kedves és meg passzív, idegesítő, csendes...egy szóval egy hisztis pics@. Az este végén azt mondta, h ennek semmi értelme és igazából akkor mondta el, h szereti még a volt barátnőjét.
Arra gondoltam, h írok neki, nem rég történt ez a dolog, és megszeretném írni neki, h sajnálom, h ilyen hülye voltam és megírom neki azt is, h kötődöm felé. Sztetek, ez jó ötlet? (végülis m1, mert úgyis megteszem) de ti örülnétek neki, ha vki így bevallaná az érzéseit?
hány éves vagy?
nagyon hülye vagy tudd meg.
"Érdekes kapcsolatba keveredtem. Megszerettem egy nálam 8 évvel idősebb ffit. De ő mást szeret, ennek ellenére próbálkoztunk, és tényleg vele szeretnék lenni és tudom, h ő is szeretne egy új kapcsolatot. De szereti a volt barátnőjét."
ezéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!