Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemet egyre nehezebben tudom elviselni, szinte már utálom. De szeretném visszacsinálni az egészet, hogyan?
Na de hogyan hozzuk rendbe?
Lehet elég, ha csak szexelek vele...nagyon várja. De attól tartok, hogy hányingerem lesz tőle.
Most tuti azt hiszed, hogy leszóllak, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az egész miattad van. Persze ő ordít, ő nem segítőkész, stb. De a leírt esetben te voltál aki fokozta a dolgokat, nem tűnik pl. intelligens megoldásnak, hogy ordító és mérges emberre még rá is ordítasz.
Ha nem lehet megbeszélni a dolgokat, attól még nincs elveszve minden, megpróbálhatjátok rövid ideig külön...
én mondjuk tuti nem lennék hajlandó erre a verses, játszós fürdés fogmosós dologra... persze nincs is gyerekem. de számomra borzalmasnak hangzik az ötleted, de nem akarok beleszólni, remélem nem veszed magadra. és végülis ha neked működik, akkor rendben is van.
Azért biztos vagyok, hogy nem tőlünk kapod meg a végső választ, de érdekelne, hogy pl. az élet más területein mi a helyzet?
Mindig mindenki változik, egy párkapcsolatban is. Egy élet alatt sok mindent megél az ember, hatások érik, idősebb lesz, stb. Ha együtt tudtok változni, az jó. Ezért kell egy olyan alapvető szeretet, ami együtt tart két embert. Na és persze kell a sok szex, ami fiatalon tart.
Ha hányingered van a szextől ne csodálkozz, hogy feszült. Valami nagyon nem működik köztetek, de hogy mi az nem derül ki számomra.
KOMMUNIKÁCIÓ!!!! Üljetek le, kettesben, no cserek, no macera, csak Ti ketten, és mindent mondj el neki. Ha nem mondod el amit érzel azzal Őt is becsapod.
Ha szét kell mennetek menjetek szét, mert így egyikőtök sem boldog. És akkor meg nincs értelme benne maradni, mert azt a gyerekek is megérzik, és sérülni fognak. Persze a válástól is sérülhetnek.... nincs igazán jó megoldás, de üljetek le beszélni. Akár többször is.
Akár menjetek párterápiára is, nem szégyen, éppen ellenkezőleg.
Túlóra-nincs pénz.
Érzed az ellentmondást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!