Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom visszacsinálni a kiszeretést a barátomból?
Nagyon rövid ideje voltunk együtt (kb másfél hónap), amikor bizonyos okok miatt (ebbe nem szeretnék belemenni, de saját hibánkon kívüli esemény) több, mint két hónapig szinte egyáltalán nem beszéltünk és egyáltalán nem tudtunk találkozni.
Légyszi ne írjátok, hogy "de van mobiltelefon, meg internet"- most bizonyos érthető okok miatt egyszerűen semmi ilyesmi nem jöhetett szóba, csak itt nem szeretném leírni.
A lényeg az, hogy nagyon szenvedtem az elején, mert szerelmes voltam a fiúba, de aztán ahogy nem beszéltünk, az idő előrehaladtával ez a rossz érzés csillapult és úgy érzem, kiszerettem belőle, vagy legalábbis elidegenedtem tőle és ha találkoznánk, nem tudnám megcsókolni, szexelni meg főleg :(
Mit tudok tenni? Nem akarom elveszíteni, mert úgy érzem nagyon jó embert találtam meg- hosszabb távra is akár-, de akárhogy kutakodok magamban, nem nagyon érzek iránta semmi szerelemfélét.
Ellentmondásos vagy! Össze vagy zavarodva valamiért. Várj picit, jobban tisztuljanak az érzéseid, mert nem teheted őt ki a bizonytalanságodnak!
Hisszu táv, de nem érzel szerelemfélét ....
-az agyam tudja, hogy ő a megfelelő
-a szívemben nem érzek szerelmet
Majd ha mindkettőd ugy érzi!
Mert igazán csak a szivével lát az ember!
"ez a rossz érzés csillapult és úgy érzem, kiszerettem belőle, vagy legalábbis elidegenedtem tőle és ha találkoznánk, nem tudnám megcsókolni, szexelni meg főleg :("
Ugyanez volt a távkapcsolatomban, mikor régóta nem láttam (igaz, mi beszéltünk közben, de nem vágytam rá.)
Ahogy megláttam, elmúlt az, hogy nem akarom, minden apró részem Őt akarta.
Mikor megint elment, azt éreztem újra, hogy nem hiányzik.
Össze is vesztünk, szakítás...
Utána újra találkoztunk... Azóta nem, viszont azóta tudom, mit érzek iránta, csak már nem lehet visszacsinálni. 4 hónap telt el, még mindig Őt akarom, de már mind1...
Várd meg, mit érzel, ha újra látod, és akkor döntsd el... Így könnyű, de mikor ott van, lehet, te is másképp gondolod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!