Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeseredtem, igaza lehet h elsiettük v jól is alakulhat?
tudom h multkor volt ilyen kérdés, de konkrétan az én esetemmel szeretnék segítséget kérni, ugyh örülnék minden normális válasznak :)
a barátom 19 éves én 17, 1 hónapja jöttünk össze, mind2en szűzek voltunk és 2 hét után lefeküdtünk egymással. nagyon jó volt, egyikünk se bánta meg, a kapcsolatunkhoz is mind2en komolyan állunk. az ismerőseink is hosszű jövőt jósoltak nekünk, de egyik haverom aki mindaddig amig meg nem tudta h lefeküdtünk egymáshoz ugyanezt gondolta (h sokáig leszünk együtt) de most azt mondta h elsiettük a dolgot és így max néhány hónapot ad még nekünk, mert egymásra fogunk unni .. :(:(
én nem így gondolom, jól megvagyunk nagyon, de állandóan ezen jár az agyam mióta ezt mondta .. :(
mit gondoltok? volt vki hasonló helyzetben?
kérlek segítsetek :(
Nem lehet megjósolni egy kapcsolat jövőjét. A barátod nevetséges. Az, hogy lefekszel azzal akit szeretsz, az miért jelenti azt, hogy vége lesz hamar egy kapcsolatnak?
Ne poénkodj már.. a szülők nagy része sem azért válik el, mert lefeküdtek egymással, hanem mert nem működött. Szóval ilyen marhaságot...
Hülyeség.
Én 15 és fél voltam a barátom 19, amikor összejöttünk. Nekem volt már dolgom fiúval akkor, de az igazi szexig nem jutottam el még akkor, magyarán szűz voltam - ő szintén, csak ő még a csókig se jutott el addig senkivel. Mi 6 nap(!) után feküdtünk le, mert annyira akartuk, hogy már nem bírtuk tovább. Mindez 2008 január elején történt. Azóta együtt vagyunk, és bár kezd megromolni a dolog, nem amiatt, mert korán lefeküdtünk egymással. Sőt, talán a szex az egyik legbiztosabb pont köztünk...
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, főleg az utolsónak, hogy megosztotta velem a saját tapasztalatát :):)
egy kicsit megnyugodtam :)
Tudom, hogy régi a kérdés, de hogy alakultak a dolgok? :)
Szinte ugyan ebbe a helyzetbe kerültem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!