Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elkeseredtem. Nem tudom mit tegyek?
Az a helyzet, hogy a barátommal már 1éve együtt vagyunk, minden jó vele. Tegnap este nem voltunk együtt, mert a haverjaival beült kocsmázni (nem iszik, csak dumálgatnak, billiárdoznak), és kiderült, hogy egy csajjal "kavargatott" egész este, az ölébe ült, állítások szerint puszilgatta, ölelgette a csajt, arról nem tudok csókolóztak e, de ki tudja.. Egy haverjától tudom, aki ott volt velük, és jóba vagyunk. A csaj nem odavalósi, csak ugyanarra az egyetemre jár, mint a barátom. Mikor megtudtam rákérdeztem mi is volt valójában, de tagadott mindent, hebegett, habogott. Nem rég volt a születésnapom, ahol egy gyűrűt kaptam tőle (nem eljegyzési), és ismerősöktől is mindig hallom, hogy mesél rólam mennyire szeret, és érzem is.
De akkor mégis miért csinálta ? Nem beszéltem vele azóta, pedig keresett. Mit csinálhatnék ? Szeretem nagyon, de nekem nem fér bele ez.
ő21 F én 20 L
Ha a barátod nem iszik, akkor tuti nem "véletlenül" csinálta a dolgokat.. Ha ez az egész igaz, akkor nem értem miért ne lehetett volna bevallania.. Az lesz a legrosszabb hogyha kiderül hogy az a haver igazat mondott, mert akkor nem csak másik csajt hódítgatott a pasid, hanem még hazudott is.
Ha nagyon szereted, akkor adhatsz neki még egy esélyt (szerintem mindenkinek jár EGY!), de ha neked nem fér már bele ez az egész, akkor nemtudom miért kérdezed, dobd és kész.. :S
16/L
Egy másik csajt puszilgat és ölelget miközben veled van együtt? Ráadásul még le is tagadja? Ha én őszintén és tiszta szívből szeretek valakit, akkor nem csinálok ilyet..
Erre pedig választ kéne adnia. Szerintem ülj le vele és beszéljétek meg ezt a dolgot alaposan!
Ha nagyon szereted akkor adj neki még egy esélyt, de többet már ne.
Semmi oka nem lenne, hogy megcsaljon, nem adtam rá neki soha okot. Most is hív... Ráadásul ismerem a csajt látásból. Egy szórakozóhelyen láttam már párszor, hát nem kell neki sok, hogy egy pasi ágyba vigye.
Mi van ha becsiccsentett, és azért csinálta ?
ezzel a becsiccsentéssel csak magadat próbálod vigasztalni, hátha nem szándékosan csinálta..
pedig a kérdés kifejtésében azt írtad, hogy nem iszik..
lehet hogy azért keres annyit, mert megbánta, de nem utólag kellett volna okosnak lennie.
amúgy ez az egész attól függ, hogy milyen régóta vagy együtt a barátoddal, mert ha pár hónap (3-4) akkor szerintem keress mást.. de ha más huzamosabb ideje, akkor megérdemel egy (jó nagy pofont)-(kettőt) illetve egy második esélyt.
Igen... Lehet hogy csak magamat vígasztalom, de más nem jut eszembe..
1éve vagyunk együtt, ez azért huzamosabb idő, és eddig nem csinált semmi hülyeséget, nagyon jól megvoltunk :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!