Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem mióta összeházasodtunk azzal nyúz, hogy vágassak "asszonyos" frizurát végre, mert a hosszú hajjal komolytalanabbnak tűnök szerinte. Ti engednétek neki? Más is van, akitől ilyet kért házasság után a férje?
A baj csak az, hogy ő az "asszonyos" alatt a nagyon rövid, felnyírt frizurát érti, mint pl. ez: [link]
Én pedig sajnálom levágatni az enyémet, mert nagyon szép és dús, de nagyon szeretné. Kértem időpontot jövő hétre a fodrásztól, de nagyon félek, hogy megbánom. Nem volt még ilyen rövid hajam, azt sem tudom, hogy jól állna-e. Mi a véleményetek? Volt már valaki hasonló cipőben? Nem bántátok meg?
Egyébként 29 éves vagyok.
Most komolyan, ne legyetek már degeneráltak, hogy rövid haja csak a fiúknak, hosszú haja csak a lányoknak van. Miért lenne meleg? Ha megkéri, hogy rakja seggbe, elkezdhet gyanakodni. Komolyan mondom...
Itt az a baj, hogy bármit is meg akar neki szabni. Nem kell rögtön minden seggig érő hajú nőt, meg a hajvágást tiltó pasikákat az égig magasztalni.
Ez az "asszonyos" szöveg öreg falusi nénikék dumája, elvárása, gondolom olyan környezetben nőtt fel a férjed.
De az abszurd, hogy: "azt mondta ideje lenne váltanom" - ha nem felesz meg az elvárásainak, akkor miért vett feleségül?
Így ismert meg, te ilyen vagy.
Ha ez nem jó... hát
Ha jól láttam az elején, nagyon szeretnél a férjed kedvére tenni, igaz?
"hosszú hajjal komolytalanabbnak tűnök szerinte" --> Köss kontyot alkalmanként. :) Hosszú hajból gyönyörűt lehet varázsolni, remekül variálható viselet, és annál komolyabb, nőiesebb, felnőttesebb frizurát nehezen tudok elképzelni.
Ha csak ez az indoka, hogy nem elég komoly a hosszú sörény, akkor máris megkerülted, és fodrászhoz se kell menned. :)
Én biztosan nem vágatnám le, bár tény, hogy vidéken sok helyen a mai napig dívik ez a hagyomány. Ha meg mégis vágatni akarsz, inkább válassz egy nőiesebb, "felnőttesebb" félhosszú formát, ami szintén kompromisszum lehet a kettő között.
Én az ultra féltékeny férjet megviccelném.
Nem ismerem az egyéb adottságaidat, de egy rövid haj alkalmasint szexibb lehet, mint egy unalmas hosszú.
Szóval nem csak hajat, hanem stílust is váltanék, valahogy így: [link]
:D Visszasírná még a hosszú hajad, ha a féltékenység van mögötte :D
42-es válaszolóról jutott eszembe, hogy a Mit ne vegyél fel! nem tudom hányadik évadjában volt egy fodrász, nem ez a Ted, hanem egy új, na szóval ő vágott minden nőnek egy állig érő, kisimított, oldalt elválasztott hajat.
Rettenetes volt, mikor a nők tükörbe néztek, látszott, hogy majdnem elsírják magukat.
Gyönyörű hajakat vágott le, ugyanarra a semmilyen fazonra.
Ez valahol olyan, mint egy pszichológiai "megtörés", mint mikor a katonaságnál le kell vágatnod a hajadat, vagy a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!