Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom idiótának nevezett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom idiótának nevezett, erre én felpofoztam, jogos volt?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk és azt mondta, hogy idióta vagyok, meg biztos megvan, azért vagyok meghülyülve. Mit képzel az ilyen magáról?
2015. nov. 8. 19:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem volt jogos. SENKINEK NINCS JOGA MEGÜTNI A MÁSIKAT. Ha nem tetszik amit mond, akkor ezt jelzed neki civilizált módon, vagy k_rvaanyázol, vagy faképnél hagyod, vagy kidobod. De nincs annál undorítóbb, mikor egy nő kihasználja a társadalmi normák nyújtotta előnyeit, és fizikai erőszakot alkalmaz a pasi ellen. Persze ha vissza pofoz, akkor néztél volna. Mert egy nőt nem lehet megütni. Ja, de ezek a dolgok oda-vissza kéne működjenek. A fizikai erőszak a hülyéknek való.
2015. nov. 8. 23:43
 22/28 anonim ***** válasza:
Ennél sokkal fájdalmasabb dolgok fognak Veled történni. Akkor mit fogsz csinálni? Megölöd a Föld népét? Nem volt szép, hogy a Kedvesed ezt mondta, de az erőszak csak erőszakot szül.
2015. nov. 9. 05:49
 23/28 anonim ***** válasza:
LOL, idióta.
2015. nov. 9. 11:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha én ilyet mondanék a páromra, jogosnak érezném akár a pofont is. Gondolom, az esetedben nem valami komoly ütésről volt szó, inkább jelképes lehetett.
2015. nov. 9. 12:26
 25/28 anonim ***** válasza:
25%

Kicsit sem volt jogos sőt!!!

Te mit képzelsz magadról? Mi/ki/milyen vagy te??? Azt hiszed, mert nő vagy neked mindent szabad??? A férfi meg tűrje??? Azonnal kidobtalak volna, minden magyarázkodás nélkül.

Persze, ha fordítva történt volna akkor még jobban fel lennél háborodva. "Nincs mentség az erőszakra" Hányszor hallani ezt az álszent "nőktől"......

2015. nov. 10. 00:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják hogy kapcsolaton belüli erőszak. Ilyenért egy férfit rács mögé juttatna egy nő. Gondoltam szólok Te idióta.
2015. nov. 10. 01:02
 27/28 anonim ***** válasza:
szerintem jogos. de a pofon megalázó. máskor kösd ki s 25-öt a fenekére vesszővel. hid el sokkal jobban fogod élvezni mintha csak felpofoznád.
2015. nov. 17. 07:39
 28/28 anonim ***** válasza:

Igaz négy éve kiírt kérdés, de ("Én jól fel is rugdostam volna és addig verem a pofáját míg vissza nem szívja utána meg még belerúgok 5ször és ott hagyom az utcán (már, ha ott történt)"). Szerintem te már akkor is egy jó nagy idióta voltál, és most is az vagy, ha mindenre az agressziót választod. Ja ahhoz te még most is kevés vagy ahhoz, hogy elbánj esetleg egy nagydarab izomagyúval.

Kérdező:! Szerintem te nem csak akkor voltál idióta, hanem szerintem még most is az lehetsz kivéve, ha már benőtt a fejed lágya, és nem minden szóra választod az agressziót. Viszont örülj annak, hogy akit barátodnak neveztél akkor nem egy nagy darab izompacsirta, és nem olyan agresszív természetű volt, mert akkor tuti, hogy visszakézből kaptál volna anno egy akkorát, hogy a dobhártyád kiszakadt volna a helyéről, meg egy pár fogaddal kevesebb lett volna az biztos.

(/FF/)-(CBL-082).

2019. ápr. 27. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!