Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom idiótának nevezett, erre én felpofoztam, jogos volt?
Kicsit sem volt jogos sőt!!!
Te mit képzelsz magadról? Mi/ki/milyen vagy te??? Azt hiszed, mert nő vagy neked mindent szabad??? A férfi meg tűrje??? Azonnal kidobtalak volna, minden magyarázkodás nélkül.
Persze, ha fordítva történt volna akkor még jobban fel lennél háborodva. "Nincs mentség az erőszakra" Hányszor hallani ezt az álszent "nőktől"......
Igaz négy éve kiírt kérdés, de ("Én jól fel is rugdostam volna és addig verem a pofáját míg vissza nem szívja utána meg még belerúgok 5ször és ott hagyom az utcán (már, ha ott történt)"). Szerintem te már akkor is egy jó nagy idióta voltál, és most is az vagy, ha mindenre az agressziót választod. Ja ahhoz te még most is kevés vagy ahhoz, hogy elbánj esetleg egy nagydarab izomagyúval.
Kérdező:! Szerintem te nem csak akkor voltál idióta, hanem szerintem még most is az lehetsz kivéve, ha már benőtt a fejed lágya, és nem minden szóra választod az agressziót. Viszont örülj annak, hogy akit barátodnak neveztél akkor nem egy nagy darab izompacsirta, és nem olyan agresszív természetű volt, mert akkor tuti, hogy visszakézből kaptál volna anno egy akkorát, hogy a dobhártyád kiszakadt volna a helyéről, meg egy pár fogaddal kevesebb lett volna az biztos.
(/FF/)-(CBL-082).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!