Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néznek a korombeliek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek a korombeliek idiótának, amiért jobban érdekel a magánéletem alakulása és a munka, mint a suli?

Figyelt kérdés

Sokkal jobban vágyom arra, hogy megtaláljam a párom, akivel elkötelezhetem magam, akivel saját családot alapíthatok. Házasság, pár év múlva gyerek ilyesmire gondolok. Illetve a munkám is jobban leköt, mint az, hogy mi van az egyetemmel. Jó persze csinálgatom a sulit is. Nem vagyok lemaradva, nem csúsztam, nem állítom, hogy belefektetem a max energiáimat, mert attól nagyon messze vagyok, de mégha 2-essel 3-assal is de sikerülnek a tárgyaim. De emellett sokkal jobban leköt/lázba hoz a munkám, amit a suli mellett csinálok, vagy a családalapítás gondolata. A korombeliek totál hülyének néznek emiatt, és a családom is, emiatt már nem is nagyon szoktam erről beszélni. Sokkal jobban érzem magam a nálam 10-15 évvel idősebb kollégáimmal, mint a velem egykorú csoporttársaimmal. Nem az elvagyok a csoporttársakkal is, órákon, gyakorlatokon, ha össze kell dolgozni, vagy elhülyülni unalmunkban, de nem érzem, azt hogy vágynék a társaságukra. Velem van a baj?

21/L

2012. júl. 28. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vágyol a társaságukra, elhatárolódsz tőlük, kívülálló vagy, különc. Nem idiótának néznek hanem különcnek. Ennyi idősen az a "normális" hogy élvezed az egyetemi életet bulizol stb. Mindenkinek más a fontos, te így csinálod más úgy nem értem hol itt a probléma.
2012. júl. 28. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem veled van a gond. Ez ilyen beidegződés, hogy az egyetem. Pedig az életben való boldogulás ezerszer fontosabb és sok esetben egyáltalán nem a végzettségtől függ. Most fejeztem be az egyetemet, nem mondom, hogy bánom, mert legalább van valamilyen diploma, de az élet az nem erről szól. Nagyon jól teszed, hogy a boldogságra és a munkára öszpontosítasz, az sokkal fontosabb. 24F
2012. júl. 28. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp csinálja, valaki 25 éves koráig vagy ameddig egyetemen van inkább éli az életét bulizik ezerrel kalandozgat stb... Én is olyan vagyok mint te, nem mentem fősulira nem lett elég pontom, mondom jó nincs baj csinálom az OKJ-t közbe dolgozok is, barátnőm is hasonló hozzám ő mondjuk nappalin csinálja az egyetemet de már besokalt a bulik miatt, ő is inkább már a jövőjét alapozná, igaz ő idősebb nálam 1 évvel, de kit érdekel. Ő diákként dolgozik én meg gyakorlaton pénzt is kapok érte meg gyakorlati időn kívül is szoktam ott dolgozni mert annyira jól csinálom hogy igényt tartanak rám, amint elvégzem a sulit főállásba alkalmaznak. Én is már a magánéletemre hajtok ahogyan te is. Ezzel nincs baj engem nem néznek idiótának sőt irigyelnek hogy nekem ennyire fontos a jövőm mint a határtalan bulik. Én amikor leérettségiztem mentem raktárba pakolgatni amikor megtudtam hogy nem lett elegendő pontom meg közbe kitomboltam magam most meg folytatom tovább a tanulást.
2012. júl. 28. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj.

Te ilyen vagy.Gondolom nem te vagy az egyedüli aki így van ezzel.Mások vagyunk és ezért nem kell a másikat hülyének nézni:) Nincs semmi baj ezzel.Sőt még jó is a felfogásod.

2012. júl. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!