Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam a nálam 10 évvel idősebb főnökömbe. Mit tegyek?
Új munkát vállaltam, ahol megismertem a nálam 10 évvel idősebb főnökömet, akinek úgyszint tetszek, mivel sokszor felhív, hogy miújság velem, és már a találkát is felvetette. Nem hiszem, hogy túl jó ötlet lenne, főleg a nagy korkülönbség miatt, másrészt mert mégis csak a főnököm! Vagy szerintetek? Hogyan tudnám majd finoman elutasítani, hogy az ne hasson ki a munkámra?
Köszönöm a válaszokat!
19/L
2 dolog..
ha nem élsz jó körülmények között és feltétlenül szükséged van a munkára hanyagold ezt a kapcsolatot szerintem..
a másik..
a korkülönbség meg szerintem nem vészes ha ez izgat ..
Ha belezúgtál, akkor nem akarod elutasítani.
Ha családos, akkor lépj le, mert évekig csak a szeretője leszel!
A korkülönbség nem vészes.
Nem családos, elvileg van neki barátnője..
Az benne lehet a pakliban, hogy csak kihelyezettként van itt, és mivel senki ismerőse sincs itt, úgymond "barátokat" keres?
Szívem! Ha van barátnője felejtős mert csak dugni akar téged. Pont. Ha meg nem így van akkor egyértelmű hogy megbízhatatlan alak és mi lenne a garancia arra hogy te nem járnál úgy később mint a mostani barátnője? Konkrétan semmi!
Felejtsd el, meg egyébként se legyél kapcsolatromboló undorító dolog, több vagy ennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!