Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom idiótának nevezett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom idiótának nevezett, erre én felpofoztam, jogos volt?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk és azt mondta, hogy idióta vagyok, meg biztos megvan, azért vagyok meghülyülve. Mit képzel az ilyen magáról?
2015. nov. 8. 19:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szakíts, jobban jár.
2015. nov. 8. 19:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
ha idióta vagy akkor nem volt jogos:)
2015. nov. 8. 20:05
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Milyen idióta szokás felpofozni a szerelmedet, akinek csak a veszekedés hevében csúszott ki az idióta szó a száján? :)
2015. nov. 8. 20:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Remelem visszautott. Tudod, egyenloseg and stuff

Amugy mindketten olyan ostibak vagytok, mint 6 kg glicerib

2015. nov. 8. 20:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtudom, a pofátlanságnak is van határa!
2015. nov. 8. 20:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
És mi lett volna,ha ő üt meg?Az nem már nem lett volna jogos,mert te (NŐ) vagy?-.-
2015. nov. 8. 20:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég szánalmas vagy te is annyi biztos.
2015. nov. 8. 20:44
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám, hogy jogos volt. Én mondjuk csak önvédelemből tartom elfogadhatónak a fizikai erőszakot, vagy azért, hogy az ember szükség esetén mást megvédjen, de egy pusztán verbális inzultus miatt soha, még akkor sem, ha ennél durvább dolog hangzik el.

Megértem, hogy rosszul esett, hogy idiótának nevezett a barátod, azt is, hogy felszívtad az iszapot, de szerintem egy felnőtt embertől elvárható, hogy olyan szinten azért tudja kezelni a saját indulatait, hogy egy ilyen miatt nem üt meg valakit.

Esetleg tedd fel magadnak a kérdést, hogy hogy éreznéd magad, ha egy ugyanilyen súlyú beszólásért, ami esetleg a te szádon csúszna ki, felpofozna a barátod. Jogosnak éreznéd?

Szerintem a felnőtté válással jár, vagy kéne járnia jó esetben, hogy az ember megtanul uralkodni a saját indulatain, és megpróbálja kulturált módon megoldani a párkapcsolati konfliktusait (is), ha pedig ez nem megy, mert a másik ember ebben nem partner, vagy már eljutott addig a pontig a kapcsolatuk, hogy egyik, vagy mindkét félben annyi a sérelem, hogy már nem is akarnak tenni a kapcsolatért, akkor elgondolkozik azon, hogy egymás mellett van-e a helyük.

Ha őszintén belegondolsz utólag, mit értél el a pofozkodással, túl azon, hogy a pillanatnyi feszültséget talán levezetted vele?

Ha - fogalmam sincs, miért és milyen előzmények után - a barátod akár valóban úgy gondolja, hogy idióta módjára viselkedtél, akár dühében, meggondolatlanul vágta a fejedhez, de nem gondolja komolyan, most jobb valamivel a helyzet, vagy pont nem?

Meg tudnád fogalmazni, hogy mi volt a célod azzal, hogy egy beszólás miatt felpofoztad?

Ha az ember szakítani akar, mert úgy érzi, hogy a párja túllépett egy határt, szerintem akkor is jobb úgy, hogy az ember a saját emberi méltóságát megőrzi. Ha meg még mindig vele képzeli a jövőjét, akkor egy beszólás miatt pofozkodni jó eséllyel olyan, mint olajjal tüzet oltani.

Még egy dolog: ha nő létemre egyszer úgy eldurranna az agyam, hogy megütném bármi miatt a barátomat úgy, hogy ő nem bántott fizikailag, akkor úgy érezném, hogy megharcoltam egy fülesért.

2015. nov. 8. 21:46
 19/28 anonim ***** válasza:
Kvittek vagytok, de az is igaz, hogy az ilyen reakció nem cáfolja meg a véleményét...
2015. nov. 8. 21:53
 20/28 Fish1 ***** válasza:
100%
Mindkét dolog (idiótázás és pofozkodás) aljas szerintem. Emellett teljes mértékben arra utal, hogy mennyire NEM tisztelitek egymást. Siralmas.
2015. nov. 8. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!