Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatmentés?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. A kapcsolatunk eleje nem a megszokottakhoz híven kezdődött. Sokat vitáztunk - veszekedtünk hol ő miatta, hol én miattam. Úgy látszott, hogy ez köztünk nem fog működni. Én itt elkövettem egy bakit, amiről nem tud, ez az "én keresztem" és erről csak a legjobb barátnőm tud. Aki sose tudta elfogadni, ha kapcsolatom volt.. folyton cinikus megjegyzéseket tesz, és kioktat a saját érzéseimmel kapcsolatban, elszaladt vele a ló, mivel ő tudja azt a bakit, amivel tönkreteheti a kapcsolatomat nem egyszer egy - egy vita után, be akart árulni, én tájékoztattam, ha elmondja kettőnk közt mindennek vége.. mivel neki rajtam kívül más barátnője nincs. Én sok mindent lenyeltem már neki, sok bántást a kapcsolataimmal szemben, sok mindent hanyagoltam érte, a saját érettségi szünetem nagy részét az ő hülyeségeire áldoztam.. sőt előfordult, hogy a saját barátomat mondtam le miatta és most érkezett el aza pont, hogy nem akarok tőle függni , mivel védeni akarom a komolynak ígérkező kapcsolatom kénytelen vagyok úgy táncolni ,ahogy fütyül sok esetben, mert félek , befog árulni már bosszúból is és talán végül a nagy őt veszíthetem el ez miatt.. sokszor pánik tör rám, gyomor görcs jön rám , streszelek, már egy éve őrlődök és most úgy érzem elég, betelt a pohár.. a saját uram akarok lenni , de nem akarom , hogy a barátom tőle tudja meg, nekem kellene valahogy beszélnem vele, de nem tudom hogy tudnám ezt neki elmondani. Amúgy a kapcsolatunk az idő közben annyira átalakult, hogy úgy érzem, ő az akivel eltudom képzelni a jövőm,és családot tervezni. Nagyon szeretem.

2015. nov. 4. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Te most a barátnődtől parázol? Mármint, hogy elmondja a srácnak, hogy félreléptél valahol, valamikor? Ez a lényeg?
2015. nov. 4. 08:48
 2/3 anonim válasza:
Gondolom ha ilyen sokáig hagytad hogy irányítson ezzel a titokkal akkor elég komoly dolgoról lehet szó. Amit semmi képpen sem akarz a szerelmed tuttára adni, de hidd el nekem, az a lány nem a barátnőd. Zsarolt éged, és már pontosan tudja milyen hatalma van feletted. Addig nem is fogja abbahagyni, amíg van hatalma, mert ugyan miért tenné? Két lehetőséged van, az egyik hogy elmondod a barátodnak a hibádat, és reméled hogy megbocsájt, így nem lesz többet mivel zsarolni annak a lánynak. A másik lehetőséged hogy tényleg monstantól kezdve megszakítasz a csajjal minden kapcsolatot, és ha csak egy csepp baráti érzése van irántad, nem fogja elmondani a barátodnak mi történt, de persze te ismered, lehet hog elmondja és az rosszabb.
2015. nov. 4. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Komolyan ezzel a stresszel akarsz magadban élni?
2015. nov. 4. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!