Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő nők /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők / feleségek! Mi volt a legdurvább, legfájdalmasabb sértés, ami a párotoktól ért? Ami nagyon rosszul esett, tiszteletlenül beszéltek veletek?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra gondolok, amikor pl. egy hosszú nap után ideges a párotok és kedvetlenebb, ingerültebb alapjában véve. Olyan szavakra, stílusra gondolok, amire hosszú idő után is emlékeztek, mert elfogadhatatlannak érzitek egy kapcsolatban. Milyen gyakran beszél veletek úgy a párotok, hogy rosszul esik?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 3. 21:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%
"***, akkor takarodhatsz máshoz." A nondat első felére már nem emlékszem, a második fele ütött szíven. De fiatalok voltunk még nagyon. Ennek már több éve. Együtt vagyunk azóta is, és nem szoktunk durván beszélni egymással, vagy olyat mondani, ami nagyon rosszul esne. Azt a dolgot megbeszéltük, tanultunk belőle.
2015. nov. 9. 19:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Hàt kaptam a 10 év alat elèg sokat, szòba és néha fizikai értelemben is bàntott. De valahogy szòba sokkal jobban fáj!

Voltam már k**va, gyökér, a helyemre 2 perc alatt talàlba màsikat stb.

Bár miòta gyerek van elég sokat változott.

2015. nov. 21. 15:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem az fajt a legjobban mikor a szemembe hazudott es meg neki allt feljebb h nem hiszem el amit mond es ez igy nem fog menni.de szerencsere sajat szememmel lattam valamit igy nem tudott atverni,ez azota nyomaszt h siman atvert volna es akkor jöttem ra mekkora dzinedz!
2016. dec. 7. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!