Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők / feleségek! Mi volt a legdurvább, legfájdalmasabb sértés, ami a párotoktól ért? Ami nagyon rosszul esett, tiszteletlenül beszéltek veletek?
Itt most nem arra gondolok, amikor pl. egy hosszú nap után ideges a párotok és kedvetlenebb, ingerültebb alapjában véve. Olyan szavakra, stílusra gondolok, amire hosszú idő után is emlékeztek, mert elfogadhatatlannak érzitek egy kapcsolatban. Milyen gyakran beszél veletek úgy a párotok, hogy rosszul esik?
A válaszokat előre is köszönöm!
Off:kössz a lepontozást, visszaadtam!
9-es
"Látszik, hogy egyke vagy." - mintha tehetne róla az ember...
"Fogalmad sincs arról, hogy mi a család." - Attól, hogy anyukám egyedül nevelt egész életében, meg apukám is meghalt, még lehet, hogy több fogalmam van a családról, mint neki valaha lesz.
Szakításkor azt vágta hozzám, hogy reméli, hogy hasonlóan boldogtalan és normális párkapcsolattól mentes életem lesz, mint anyukámnak.
Házasságunk utolsó éveiben: "senkit nem érdekel, hogy nézel ki" és a kedvencem: "nagyon szerelmes VOLTAM beléd." Ja és még valami, nem sokkal a válás előtt amit nem akart: "ezt most úgy érted, hogy szexelnem kell veled, hogy ne hagyj el? "
Mindezt úgy, hogy én még mindig a felesége voltam és még mindig szerettem. Az a legszarabb, hogy nem akart válni és most is visszajönne a gyerek miatt. És ezek a tüskék bennem maradtak és bár a gyereknek is jobb lenne ha apával együtt lennénk.... még mindig fáj. Nem akarok vele lenni.
-részegen leöntött borral a barátai előtt, aztán röhögött, illetve a velem való incselkedésükre, hogy bedobnának a közösbe, azt mondta, hogy csak nyugodtan
-több hónapos rossz időszak után egy durva veszekedéskor azt vágtam a fejéhez, hogy miért bánik így velem, válasz: "mert ezt érdemled"
-sokat problémáztam azon, hogy miért nem akar szexelni, aztán mikor megint megpróbáltuk, persze nem ment, ezen is összevesztünk. ekkor mondta, hogy ha most szexelnie kellene velem, elhányná magát
-szakítás után beszéltünk még, én ingerült voltam, de őt se kellett félteni. azt mondta, hogy ő dolgozott már gyilkosokkal (ügyvéd), de az én viselkedésem a legaljasabb, amivel valaha találkozott.
lassan fél éve már, hogy szakítottunk, sírt is, hogy nem ismer magára, hogy bánik velem ennyire elfajultak a dolgok... azóta van más. ő még egyszer se bántott.
23l
Nekem is volt egy olyan mint az elsőnek,illetve egy olyan hogy nekem semmi komoly problémám nincs,semmit se tudok az életről(tudom ez nem durva,de nekem elég rosszul esett),én még tanulok,illetve pár évvel fiatalabb vagyok tőle,de nem 10 évre vagy még többre kell gondolni...
Ennek ellenére együtt vagyunk,meg tudtuk beszélni,és nagyon jó a kapcsolatunk.
- egyszer azt mondta,hogy: nem hogy magamat nem tudom ellátni, de a még egy gyereket se tudnák felnevelni. Ez nagyon fájt, mert teljesen alaptalan.
- volt hogy nem ette meg a mamán fasirtját, mert nem úgy nézett ki, ahogy az anyukája csinálja, ez meg bunkóság szerintem.
- a párom saját lakásában laktam, sokszor a szememre vetette, ha visszaszóltam vagy nem értettem vele egyet, hogy örüljek, hogy itt lakhatok, de ha nem tetszik húzhatok el innét, és reméli, valami putriban lakok majd
- ha vissza szóltam, azzonnal mondta, hogy kussoljak el, nekem senki nem mondja, hogy fogjam be a számat, egy kapcsolatban mindkét fél kifejezheti a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!