Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet illetve erdemes folytatni ezt a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Par napja veszekedunk baratommal egy kis dolgon persze szerinte ez hatalmas bun reszemrol. Erre mikor eljovok hozza nem kis aldozatok aran es varok ra szeretettel, akkor ismet lehord minden elmebeteg hulye f****nak-szoszerint, orjong. Es ismet egy banalis dolgon akadt ki. Allitasa szerint szeret es velem akar lenni. En mar nem tudom. Megalazott semminek erzem magam es tudom h mit kene tennem.. Miert szeretunk vkit aki bant? Visszatart egy szikranyi remeny.. De ugyanakkor azt sem tudom h igazabol tul tudok-e jutni ezen.. Volt mar vki igy? Vagy lett hasonlo esetbol meg barmi jo? Soha nem adtam okot ilyen beszedre, nek csaltam meg nem hazudtam stb2015. nov. 1. 17:35
11/14 anonim válasza:
Hát ez elég meredek út lefelé! Nagyon kérdéses h menthető!
12/14 A kérdező kommentje:
Egyetlen baj van h szeretem csak nem tudom mit..
2015. nov. 1. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!