Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet illetve erdemes folytatni ezt a kapcsolatot?
Ha engem a párom elmebeteg ****** akárminek hívna, azzal a lendülettel dobnám. Az érzelmek sajnos sokszor túl lépnek a józan ész keretein, ebből alakulnak ki a későbbiekben a komolyabb problémák.
Üljetek le, beszéljétek meg, hogy ez így tovább nem mehet. Úgy semmiképpen ha nem tisztelitek megfelelően egymást.
Mi az a kis dolog, ami szerinte hatalmas bűn? Csak mert nem mindegy, láttam én már itt "kis hibának" vagy "botlásnak" titulált brutál megcsalást... Szóval milyen kis hiba miatt őrjöng a párod?
Amúgy szerintem nem érdemes folytatni így.
akkor szakítani akar,de rád akarja testálni,hogy ledobja magáról az ezzel járó felelősséget
sajnálom
Nem szabad ezt folytatni,csak kínoznád magad.
Én most egy lányért folytatok elkeseredett küzdelmet,pedig már egy ideje tudom,hogy igazából meg sem érdemel engem.Az eszem tudja ezt,de a szívem még ragaszkodik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!