Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nem agyaltok azon, hogy volt, amikor a barátotok mást szeretett, ölelt, stb? Szerintem nagyon zavaró, nem tudom, hogy mellőzzem az ilyen gondolatokat.
Nézd amennyiben te még soha életedben nem voltál szerelmes egy fiúba sem( anno oviban sem soha és filmsztárba sem)soha senki sem tetszett neked semennyire sem és uram bocsáss masztinál sem gondoltál soha senkire, neten soha egy férfit sem nézegettél és soha egy barátod sem volt, senki nem vallott szerelmet neked és totálisan tapasztalatlan vagy szexuálisan( se csók, se petting, se semmi) akkor esetleg emésztheted magad, hogy a barátod mást szeretett előtted és mást ölelt. Ha a fent leírtak akár csak részben is vonatkoznak rád akkor kérdem én miről beszélünk? Emésztheti a barátod is magát, hogy tetszett neked a pl szomszéd Pistike az oviban vagy előző barátoddal mit műveltetek előtte és most is szíved mélyén őt szereted stb. Ne feledd oda-vissza működnek a dolgok.
Remélem sikerült megnyugtatnom téged:D
26/F
:D:D:D:D:D:D::Daz attól függ
amúgy ő velem vesztette el a szüzességét, 1éve vagyunk együtt, mindig mondja, mennyire szeret, előttem kb 5-6 barátnője volt, 2szer volt eddig egy volt nője miatt majdnem szakítás, de az "csak" egy két szív miatt volt, amit myvipen írtak..lehet, hogy nagyon-nagyon féltékeny vagyok, de ő se kutya:)..a lényeg, hogy szerintem alaptalanul rágom magam a volt barátnőkön vagy bármi ilyesmin, úgyhogy szeretnék ezen változtatni:D..
Életében te vagy az első? Ezzel bevésted magad egy életre a barátod szívébe/agyába magadat. Örök életre te leszel a NŐ az életében. Te jó isten, nehogy emészd magad ilyen hülyeségeken.
Én életem végéig emlékezni fogok az első nőre az életemben a 3 barátnőm nevére nem biztos.
26/F
Szerintem nem érdemes azon rágódni, hogy régebben kivel milyen volt az ágyban, vagy kit szeretett és mennyire a partnerünk. Az biztos, hogy miközben veled van együtt, rád koncentrál, és nem a régi barátnőire.
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy (bocsi, ha írtad volna, nem emlékszem), de ez úgy vettem észre, hogy együtt jár a korral. Nekem egyetlen olyan partnerem volt eddig, aki borzalmasan féltékeny volt a múltamra, de ő akkor még eléggé fiatal volt, én pedig jó pár évvel idősebb nála.
Gondolj arra, hogy az a múlt, most a jelen van, és ő azért van veled, mert már téged szeret.
Amúgy én mindig azt mondtam neki, amikor féltékenykedett és ez igaz is, hogy miután vége lett egy régi kapcsolatomnak, utána már egyáltalán nem vonzódtam az exemhez többé.
Jó, hogy felismered, hogy hülyeség ezen aggódni.
Azért is felesleges ezen rágódnod, mert nem véletlenül nem az exel jár még mindig. Ami volt elmúlt, most te vagy neki a fontos.
Nálam ez úgy van, hogy hiába voltam oda egy előző barátomért, pár hónappal-évvel a kapcsolat befejezése utána már valóban ugyanannyit érzek iránta, mint mondjuk a sarki fűszeres után. Hiába tetszett régen, tartottam jóképűnek, ha már elmúlik a szerelem, elmúlik a testi vonzalom is. Ennek ellenére volt olyan, hogy valakivel megmaradt egy jó kapcsolat és utána mint jó haverral beszélgettem, de eszembe nem jutott volna még egyszer ágyba bújni vele.
A barátod még fiatal, 17 éves és te vagy neki az első, nem hinném, hogy olyan sok volt barátnője lett volna, akikre féltékenynek kellene lenned. Én jóval idősebb vagyok, ergo több barátom is volt már életemben, de még így sem gondolok vissza rájuk sokszor :).
Ne aggódj ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!