Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéd egy pasinak aki évek óta (kb.7-8) csalja a feleségét hogy csak azért nem hagyta még ott a családját mert keresi az igazit?
Figyelt kérdés
Összejössz egy nös pasival.Nagyon régóta együtt vannak.De biztosra tudod hogy évek óta csalja a feleségét,mindig más nökkel,szóval nem állandó növel.A férj nem válallja fel a feleség elött vagyis biztos hogy együtt vannak még,a találka az ott ki is merül hogy munka után max 1-2 órát együtt vannak.Te hinnél neki?Elhinnéd hogy tényleg csak azt a lányt keresi akiért érdemes ott hagyni a feleségét?Ja!És azt pont neked mondja hogy Te vagy az!!!2010. márc. 17. 19:13
11/18 anonim válasza:
Igen, elhiszem neki! Abszolút hihető.
A kényelem bizony nagy úr!!
De ha jól olvastam az előző válaszoló is leírta, hogy miért is nem hagyja el a feleségét: főtt kaja, tiszta ruha, tiszta ház, stb...
röviden: Biztos a bizonytalanért (szinte) senki nem ad.
12/18 anonim válasza:
Szerintem ássa el magát az olyan ember, aki nős emberekkel létesít kapcsolatot....
13/18 anonim válasza:
Nem...hülye vagyh összejössz egy nős pasival...nem gondolsz a feleségére,a családjára???a szerelem NEM ITT KEZDŐDIK.23L
14/18 anonim válasza:
sszépen elmentek a fiatal éveid ha már 7-8éve kibírod ezt....beteg vagy.kapcsolatfüggő...úgy kell neked ennyi eszed van.
15/18 anonim válasza:
Már rég fenéken rúgtam volna!!!
16/18 anonim válasza:
Ti még olvasni sem tudtok!
Nem ő vele csalja 7-8 éve!
Mielőtt lehurrogod, ülj vissza az iskolába, s tanulj szövegértést!
17/18 anonim válasza:
Nem hinném el, mert nem vagyok hülye. Ilyet csak buta csajok hisznek el, meg akinek nincs tartása, csak örül ha valaki valami szépet mond neki, mindegy hogy hazudja vagy nem.
18/18 anonim válasza:
Nagyon naiv vagy. De ha annyira szereted akkor dupla vagy semmi. Ugrasd ki a nyulat a bokorból. Aztán kiderül, vagy beborul.
f/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!