Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy csaj direkt úgy rakja a kezét hogy lássam a jegyűrűjét,az azt jelenti hogy nem közeledjek?
De én soha még csak rá se néztem max,ha beszélt valamiről,akkor miért csinálja?
Már kezd idegesíteni,szólni nem szolok mert megbántani nem akarom de nem értem a csajt miért csinálja ezt..
direkt még rá nézni se szoktam
2015. okt. 23. 00:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem csak bekepzeled... mit jelent, hogy mutogatja?
12/12 anonim válasza:
Először is honnan veszed, hogy másnál nem csinálja?!
Amúgy meg, nekem is van jegygyűrűm és annyira hozzászoktam már, hogy a kezemen van, hogy sose arra figyelek, hogy most hogy tartom a kezem, látja e más vagy sem. Szerintem a csaj nem tudatosan csinálja, te meg belebeszéled már a dolgot.
N25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!