Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban fura, ha nem vagyunk közös kasszán?
Évek óta együtt vagyunk, együtt élünk, de külön kasszán. Mindketten bedobjuk a közösbe a rezsit, lakbért, kajapénzt, a maradékkal pedig mindenki maga rendelkezik. A közös kiadások pedig keresetarányosan oszlanak el.
Én valamivel többet kapok, ezért ha mondjuk étteremben eszünk, 70-30%-ra dobjuk szét a számlát. A saját ruháim, kozmetikumaim én veszem, sose vártam el, hogy bármit is vegyen nekem, ha csak nem valami jelképes apróságról van szó. Ellenben én szívesen veszek neki ruhát, vagy akármit, ha szüksége van rá.
Ez valóban fura?
N
"Mindent lehet felezni."
Elképzelem ezt nálunk, hogy mindent felezünk. A házimunkát, a gyerekkel foglalkozást is. Mindig mindent hajszálpontosan ahogy a pénzt is. Jön a feleségem, hogy nem vállal gyereket, mert az hátrányos a karrierére, és kevesebb fizetése lesz miatta a következő 30 évben. Meg a gyesből nehéz kijönni mondjuk 6 évig. Az elromlott 200 ezres mosógépet se tudja fizetni, vegyűnk most inkább 50 ezrest. Ő csak félállásban dolgozik, de ő csinálja a házimunkát is. Persze így nincs pénze. Nem gond, majd adok neki havi fizetést takarítási díj és szülési pótlék néven. Meg elmaradt karrierpótlék címén. Ő türelmesebb velem mint én vele, többet kell majd gyógyszerre költenie. Mégiscsak furcsa lenne ezt a saját pénzéből fizetnie, legjobb lesz, ha türelmi pótlékot is fizetek. Mondjuk havi 5 ezret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!