Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban két kézzel szórom a pénzt?
Ebben a hónapban olyan 100 ezret költöttem magamra, ruha, cipő, kozmetikum, smink. Amikor felvetettem, hogy fizu előtt még szeretnék egy pulcsit (3000Ft) meg egy szájfényt (4500Ft), megkaptam, hogy ez már pénzszórás.
Valóban az?
(Az összbevételünk 500 ezer)
Nem illok dicsekedni.
Egyébként ha albérletbenaktok akkor igen, pénzszórás, bár attól is függ hogy mennyi ideig hordasz egy ruhát. Én pl addig amíg le nem szakad rólam, így gyakorlatilag bármit veszek, maximálisan kihasználon a ráköltött forintokat.
"Az összbevételünk 500 ezer"
Ebből mennyi a te nettó bevételed, és abból mennyi marad azok után, hogy a közös költségeitek rád eső részét kifizetted?
Én ennyi pénzt mondjuk kb. két év alatt költök el ruhára meg kozmetikumokra, de egyrészt ha te keresed meg rá a pénzt, akkor a te dolgod, másrészt azért szerintem nem mindegy a kérdés szempontjából, hogy minden hónapban komolyabb összeget költesz ilyesmire, vagy mondjuk évek óta nem, vagy alig vettél ruhát, cipőt, stb., és tényleg szükséged volt jó pár dologra.
Ez átlag,örüljön a férjed,hogy adsz magadra,és nem egy slampos,nyúlt pólós,kövér a felesége(mert már kinek tetsszen).
Ez nem sok pénz,én nekem csak az edzésem 120 körül havonta,ha veszek ruhát akkor 220 röhögve megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!